Şimdi Ara

MSI MPG Gungnir 110M Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasa 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sanırım açtığınız konularla pc toplanıyor :)
  • Kendim zaten sistem topladım bir kaç eksiğim kaldı baya bir araştırma yapmıştım baktığım ürünlerde indirime girince herkes faydalansın diye açıyorum.

Burası donanımhaber , tuvalet kağıdı yada alakasız şeyler 1 tl olsa bile sıcak fırsatlara koymam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Aralık 2020; 6:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Kendim zaten sistem topladım bir kaç eksiğim kaldı baya bir araştırma yapmıştım baktığım ürünlerde indirime girince herkes faydalansın diye açıyorum.

Burası donanımhaber , tuvalet kağıdı yada alakasız şeyler 1 tl olsa bile sıcak fırsatlara koymam.

MSI MPG Gungnir 110M Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasa 699 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih etmek istediğim kasaydı ama 110M'e Valhalla vermiyorlardı :(. 110R aldım paneli çıkarınca aynı kasa zaten. Fanlarda RGBler 110M de Auto, 110R'da adreslenebilir. Kasanın kurulumu baya kolay arkasında da rahat çalışıyorsunuz. Öne 360mm radyatör kurdum önerilmeyen şekilde. Bu arada bu kasa black friday döneminde bu fiyata düşmedi fakat geri iade kampanyası bittiğinden dolayı tahminimce indirdiler sonunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.