Şimdi Ara

MSI Mpg Gungnir 110r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası 792 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer sitelerden çok daha uygun fiyata ve kombolarla çok cüzi fiyata getirebilirsiniz.

Trendyol 100/40 gibi kuponlar bulabilirseniz biraz daha fiyat iner.

Yapı kredi kartına 50 TL world puan + 40 TL iade + 2 taksit üzerine veriyor peşin fiyatına 8 taksite geliyor.Size özel başka kampanyalarda olabilir biraz gezinin.

Avantajix ile %3,60 KDV hariç iade ediyor.

MSİ Black friday ile yorum yaparak 200 TL'lik steam kodu ve 177 TL para iadesi veya Assassin's Creed Valhalla alabiliyorsunuz.

Dolar kurunu göz attığımız da RGB fan ile kaliteli bir kasanız olmuş oluyor.

https://www.trendyol.com/msi/mpg-gungnir-110r-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi-p-46455172

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Feel_it kullanıcısına yanıt

Sistemsel sıkıntı var galiba teşekkürler.

• avantajixden iade alan var mı forumda?

• iade.com'a bir bakın isterseniz. Ertesi gün EFT yapıyorlar.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Trendyol'a %2 veriyor avantajix %3,6 benim ödemem görünüyor.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Ertesi gün tutar fark etmeksizin göndermeleri güzel geliyor bana. Herkesin kendi tercihi tabii. MSI Mpg Gungnir 110r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası 792 TL 

• incehesap' tan gungnir 110m almak daha mantıklı duruyor bence. hem "yarı mesh" hem daha ucuz 709 lira.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu alamazsınız.

MSI Mpg Gungnir 110r Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası 792 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Oyunu alamazsınız.

Doğru hocam, o zaman şöyle diyeyim anakart alan arkadaşlar vardı benim gibi b550 gaming plus valhalla kodunu zaten aldık bir çoğumuz, oyun kodunu satmakla uğraşmak istemeyenler 110m yi de düşünebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wamad -- 27 Kasım 2020; 21:10:5 >

• wamad W kullanıcısına yanıt

Bende aldım kafama takılan sorun valhala ve steam gelirde black friday başvurursam iadem geliyor mi 14 gün sonra.

• quote:

Bende aldım kafama takılan sorun valhala ve steam gelirde black friday başvurursam iadem geliyor mi 14 gün sonra.

uyarısıyla karşılaşmış. Şuan tam net bende bilmiyorum, steam kodunda bir sorun yok ama geri iade ya da valhalla dan birini veriyor gibi bir durum olabilir.hocam ben valhalla ve steam kodunu aldım, black friday e bugün başvurdum 14 gün yeni geçti, bazı arkadaşlar "Satın aldığınız her ürün için yalnızca bir kez promosyondan faydalanabilirsiniz. MSI katılımın promosyon kapsamında geçerli olup olmadığı konusunda nihai kararı verme hakkına sahiptir." uyarısıyla karşılaşmış. Şuan tam net bende bilmiyorum, steam kodunda bir sorun yok ama geri iade ya da valhalla dan birini veriyor gibi bir durum olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wamad -- 27 Kasım 2020; 21:20:29 >

• wamad W kullanıcısına yanıt

Bir bakalım daha önce satın alanlara ona göre yola bakarız.

• quote:

Oyunu alamazsınız.

Buna nereden baktınız hocam? Hem talep et sayfasında hem şart ve koşullar kısmında 110M için aynı şekilde 177 TL geri ödeme gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucis

Buna nereden baktınız hocam? Hem talep et sayfasında hem şart ve koşullar kısmında 110M için aynı şekilde 177 TL geri ödeme gözüküyor.

Alıntıları Göster

hocam geri ödeme ve shout out ta 110m var ama birde msi' ın ac valhalla verdiği bir kampanya var, onda yokmuş 110m.

• quote:

Orijinalden alıntı: wamad

hocam geri ödeme ve shout out ta 110m var ama birde msi' ın ac valhalla verdiği bir kampanya var, onda yokmuş 110m.

Alıntıları Göster

Doğru hocam pardon, ben yanlış anlamışım :)

• Lucis kullanıcısına yanıt

Oyunun şartlarında yazıyor black friday da m modeli geçerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.