< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
MSI MPG X570 GAMING PLUS alınır mı ? (2. sayfa)
-
-
Önerebilecegim cok fazla güc kaynagi modeli kalmadi piyasada fiyat/performans olsun dersen highpower 750w performance gd var lakin onda sleeve bearing fan var. (yinede alinir) fluid bearing olanlar uzun ömürlü olur. 10 yil garantili ürünlerde bulunur genelde ve uzun gitsin de istenir hani güc kaynagi... her ne kadar elite marka (105C) kapasitör kullanilmis olsada corsair rm750 fiyat ve erisilebilir bir düzeyde garantisi ve corsairin güvendigi platform oldugu icin 10 yil garantisi var. yine piyasaya bakmak lazim. indirimde suan neler var sen baktin mi? onun disinda ssd samsung 970 evo lar uygun fiyatli bulunabiliyor ve yeterli bence... olmadi plus modeli de olabilir. Bu üründe süpriz yoktur. indirim varda xpg 8200 pro da olabilir yahut wd black te... ekrankarti rtx 3070 avrupada 799eu civarina satiliyor suan. kasa olarak phanteks p400a modelini önerebilirim. yahut phanteks enthoo pro m de kalitelidir. Daha da iyisi p600s modeli olabilir. Daha uygun fiyatli dersen aerocool airhawk duo vardi zamaninda 700 lira civariydi (yazin) yada fiyat performans msi forge serisi var 550 lira civari bir arastir derim. Ram konusunda 3600mhz cl16 anakartin destek listesinde secmeye özen gösterin. gskill gtznc ler uyumlu... gskill gvkc uyumlu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hayirli ugurlu olsun
banada 40eu luk steam code u hediye etmislerdi... iyide oldu ne yalan söyliyim, istesem kodlari satabilirdim. 2x 20eu seklindeydiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam tam bakmadım, yeni yeni başladım bakinmaya zaten. Tavsiyelerinizi not alıp ona uygun hareket edeceğim. Çok sağolun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X