Şimdi Ara

ALINIK_MSI MPG Z790 EDGE WİFİ DDR5 LGA 1700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK_MSI MPG Z790 EDGE WİFİ DDR5 LGA 1700
    MSI MPG Z790 EDGE WİFİ DDR5 LGA 1700

en cok 8 aylık. Hiç bir sıkıntısı olamayan temiz bir anakart aramaktayım.

h.b da mayıs 2023 ayının 25 sınden once bu anakartın sıfırı 3 yıl garantılısı; 7800 tl ye satıldı. Ayrıca o zaman bu anakart ıcın msi firmadından 1000 tl gerı odemesıde var ıdı.

ama o treni kacırdık geç haberim geç oldu.

Sonuç olarak

Sahıbınden.com uzerınden alınacaktır. Ben taksıtle kredı kartımla almak ıstıyorum.

sahıbınden.com açılacak satıs fıyatı en fazla 9000 tl olmalıdır. 

neden dersenız ben guvenlı alısverıs ve kredı kartı taksıtı ıcın extra sahıbındene ve bankaya para vereceğim.

tüm kutu fılan fatura eksıksız . En önemlısi garantı kagıdında 3 sene garantılı yazanı aramaktayım.

Eğer size uyuyor ise benımle irtibata gecebilirsiniz.

https://www.msi.com/Motherboard/MPG-Z790-EDGE-WIFI

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Avcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• aradığınız ürün ddr 4 mü 5 mi , vermiş olduğunuz linkte ddr4 4 fiyatı var başlıkta ddr 5 yazılı

• FRED BAKER kullanıcısına yanıt

yanlış girmişim düzelttim . Sağol uyarı ıcın  

• Ilanim var istediginiz anakart. Mesaj atmışsınız bana ancak mesajınız cevap yazmaya kapalı.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156550948

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 16 Ağustos 2023; 5:15:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozgur0785 O kullanıcısına yanıt

mesajım sizede açık herkeze olduğu gibi özelde.

• 2 aylık Kasım 2023 Amazon Türkiye faturalı Z790 Carbon Wifi mevcut düşünürseniz fiyat olarak 13000 TL düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeffogu

2 aylık Kasım 2023 Amazon Türkiye faturalı Z790 Carbon Wifi mevcut düşünürseniz fiyat olarak 13000 TL düşünüyorum.

Elge 790 düşünmenin nedeni beyaz temalı oluşu. Yoksa carbon drr 5 daha iyi biliyorum fakat o anakarti aramıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150564427

Sayfa 279 asi niknameli forumda sin yazdıklarını okuyunuz. Egde ve carbon arasında o.cda 1 kademe üstünlük var iken bu şart ve isteklerim dogrultusunda asla o fiyatı vermem. İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Ocak 2024; 18:13:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuda soru dışında sorunun ne olduğuna dair bir bilgi yok ama üst nesil e-atx kartlar hariç çoğunda bu lan çipi var ve sorunun sadece windows 11 tarafında yeni driverlarla yaşandığını duydum. Kendim aktif olarak Windows 10 sistemde güncel driverla kullandım ve bir sorun yaşamadım. Umarım aradığınızı bulursunuz, iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 21 Ocak 2024; 18:27:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.