Şimdi Ara

Intel 13700K, MSI Z790-A Pro Wifi, Corsair 7200mhz CL34 16x2 32GB Ram, Paket Halinde !!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1700 AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Intel 13700K, MSI Z790-A Pro Wifi, Corsair 7200mhz CL34 16x2 32GB Ram, Paket Halinde !!.

Merhabalar arkadaşlar. Sistem değişikliğine gittiğim için sistemi dağıtıyorum. Başlıkta belirttiğim parçaları toplu halde vereceğim, ayrı ayrı satışım yok.

Islemci : Intel 13700K. Incehesap üzerinden "Tray" olarak aldım, faturası mevcut ve henüz 3-4 aylık. OC vs anladığım şeyler degil, Noctua NH-D15 ile kullandım.

CPU Contact Frame de dahil. Zaten hep bu frame ile kullandım, anakartın orjinal bracketi de duruyor.

Anakart : MSI Z790-A Pro Wifi, hepsiburada üzerinden yaklaşlık 5-6 ay önce aldım, kutu ve faturası ilk günkü gibi duruyor.

Ram : Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16) DDR5 7200 MHz CL34 Ram, QPbilisim den aldım ve faturası duruyor, buda anakartla birlikte alındı. Ramler sorunsuz şekilde XMP de söz verdiği değerleri sağlıyor.

Hepsine 23000 TL istemekteyim, son zamanlarda piyasayla haşır neşir olamadığım için yüksek yada düşük fiyat kusura bakmayınız. Tekliflerinizi topic altına yazmak yerine "PM" atabilirseniz çok sevinirim.

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Saygılar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 23000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Mayıs 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.