merhaba arkadaşlar..MSI MS 6570-K7N2 Delta(L) Anakart kullanan var mı?amd 2500+ le beraber kullanmak istiyorum..MSI da ısrar etmemin sebebi 6712 modelini kullandım (AMD 2000+ le beraber) çok memnun kaldım..Asus'ta bu stabiliteyi yakalayamamıştım..Bu anakartın olayı nedir?Bilen,gören,duyan var mı? :))
var, 2500+@3200+ olarak kullanıyorum. gayet memnunum. sadece mofsetler 2 fazlı, ama uzerlerınde HS var sorun olmuyo. volt. mod. da yapıyo. fbs'de. 2volt vcore falan (epox-abit) ıstemıosan ki 2500+ için gerek yok, arkana bakmadan alabılırsın.
Bende de k7n2delta-L ve 2500+ işlemci var. Alalı 1.5 ay oldu. Şu an için bi sorun yok. Ram alırken 2*256MB almanı ve dual channel olarak kullanmanı tavsiye ederim. Bi de paran varsa bi üst modelini al. Sata desteği falan var bi üst modelinde(delta-ILSR idi galiba adı). Gelecekte lazım olabilir.
bu anakartı alırken ekran kartına dikkat et uyum sorunu yaşayabilirsin.
çok saolun arkadaşlar...
o anakartı 2 hafta once bi arkadasa topladım. Dimm e ve cpu ya fazla voltaj verememe haricinde hicbi eksigini gormedim.
Bu kartın DELTA-ılsr modelini kullanıyorum. Gayet memnunum.
msi alınmaz ya.gerci ben bu modelde sorun yasamadım ama onun dısında %90 sorun yasıyorum msi da.belkiş bu sefer sorun olmaz diyorum ama oluyor.en son sata hdd i yaktı.kt600 chipli olan.gerci kt600 epox ta yaktı bir tane.cıldırıcam bunlardan.yoksa amd fanatikligimden vaz mı gecmem gerekecek.
3,13 driverındaki ide sürücüsünü yükleyince winxp açılmıyo,iki harddisk var bi ilgisi varmıdır
bir arkadaşıma aldık gayet memnundu
aldım memnunun hiç sorum çıkarmadı 2500+ twinmos ram ve sapphire 9600 var cillop çalışıyor tavsiye olunur
bende kullanıyorum ve gayet memnunum.
Arkadaşlar sanırım ekran kartı dandik olunca sorun çıkıyor bende tnt64 var . Bir türlü xp kurup düzgün çalıştıramadım . Akşam eve gidince fx5200 le deniycem. Bakalım umarım düzelir. Birde 200*11 de çalıştırdım bir problem olmadı sizce benim yeni aldığım 2500+ kilitli mi yoksa board un özelliği mi? Gayet stabil çalışıyor görünüyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme