Şimdi Ara

MSI MS 6570-K7N2 Delta(L) Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..MSI MS 6570-K7N2 Delta(L) Anakart kullanan var mı?amd 2500+ le beraber kullanmak istiyorum..MSI da ısrar etmemin sebebi 6712 modelini kullandım (AMD 2000+ le beraber) çok memnun kaldım..Asus'ta bu stabiliteyi yakalayamamıştım..Bu anakartın olayı nedir?Bilen,gören,duyan var mı? :))

• var, 2500+@3200+ olarak kullanıyorum. gayet memnunum. sadece mofsetler 2 fazlı, ama uzerlerınde HS var sorun olmuyo. volt. mod. da yapıyo. fbs'de. 2volt vcore falan (epox-abit) ıstemıosan ki 2500+ için gerek yok, arkana bakmadan alabılırsın.
  • Bende de k7n2delta-L ve 2500+ işlemci var. Alalı 1.5 ay oldu. Şu an için bi sorun yok. Ram alırken 2*256MB almanı ve dual channel olarak kullanmanı tavsiye ederim. Bi de paran varsa bi üst modelini al. Sata desteği falan var bi üst modelinde(delta-ILSR idi galiba adı). Gelecekte lazım olabilir.
  • bu anakartı alırken ekran kartına dikkat et uyum sorunu yaşayabilirsin.
  • çok saolun arkadaşlar...
  • o anakartı 2 hafta once bi arkadasa topladım. Dimm e ve cpu ya fazla voltaj verememe haricinde hicbi eksigini gormedim.
  • Bu kartın DELTA-ılsr modelini kullanıyorum. Gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • delta -ilsr nin farkı nedir? sadece lan+sata mı?
  • kullandım çok memnun kaldım.
  • kullanıyoruz çok memnunuz
  • msi alınmaz ya.gerci ben bu modelde sorun yasamadım ama onun dısında %90 sorun yasıyorum msi da.belkiş bu sefer sorun olmaz diyorum ama oluyor.en son sata hdd i yaktı.kt600 chipli olan.gerci kt600 epox ta yaktı bir tane.cıldırıcam bunlardan.yoksa amd fanatikligimden vaz mı gecmem gerekecek.
  • 3,13 driverındaki ide sürücüsünü yükleyince winxp açılmıyo,iki harddisk var bi ilgisi varmıdır
  • bir arkadaşıma aldık gayet memnundu
  • aldım memnunun
    hiç sorum çıkarmadı
    2500+
    twinmos ram ve sapphire 9600 var
    cillop çalışıyor
    tavsiye olunur
  • bende kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Arkadaşlar sanırım ekran kartı dandik olunca sorun çıkıyor bende tnt64 var . Bir türlü xp kurup düzgün çalıştıramadım . Akşam eve gidince fx5200 le deniycem. Bakalım umarım düzelir. Birde 200*11 de çalıştırdım bir problem olmadı sizce benim yeni aldığım 2500+ kilitli mi yoksa board un özelliği mi? Gayet stabil çalışıyor görünüyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.