Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, 6 aydır forumları takip ediyorum.Sayenizde bilgisayarlar konusundaki bilgilerim çok arttı.AMD64 sk 939 platformuna geçmek istiyorum bu anakart bu iş için uygunmudur.
Arkadaşlar ati chip setli bu anakart hakkında bilgisi olan yokmu?Veya bu anakartı alıp kullanan yokmu?
msi-rs480m2 dan bahsediyoruz sanırım.stabil yani oc siz iyi ve makul fiyatlı onboard x300 düzeyinde ekran kartı ayrıca pci-e slotu var bios 3.3 rem oc(msi.com.tw) bios 3.42(yeni award sitesinde$) bulabilirsen işlemci oc olanak sağlıyor.
Evet bu anakarttan bahsediyorum.Cevap için teşekkürler ARENA.Bu anakart hakkında bilgisi ve yorumu olan başka arkadaşlar yokmu?
MSI - K8N NEO2 PLATINUM 117$ alırsan 9550 ekran kartını kullanma şansın olur.Sıfırdan sistem topluyorum diyorsan baktığın anakart iyi seçim.Hakkında okuduklarım sorunsuz bir anakart olduğu ve Arena'nın yazdığı gibi overclock için bios update gerektiği.
Sağol Raven70.Bende bu konuda kararsızım.Ya komple sistemi satıp bu anakartın üstüne 3000+ işlemci alıp onboard ekrankartıyla devam edicem (bu noktada 9550'min performansını yakalayıp yakalayamayacağım tereddütü var X300 ile,çünkü 9550'mi 350/500 bana göre problemsiz kullanıyorum).Yada senin dediğin gibi bir neo 2 alıp sistemi onun üstüne kurmak.7093 faydasıda pcı e geçmek için ekonomik bir çözüm.Kararsızım.