HB gibi sitelerde 1050 ye satılan ürün, vatanda 884 TL ! Vatan linki -> https://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-g241-23-8-144hz-1ms-mprt-freesync-ips-monitor.html Epey linki -> https://www.epey.com/monitor/msi-pro-mp241.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1923 -- 22 Kasım 2020; 22:10:18 > |
MSI PRO MP241 23.8'' 60Hz MONİTÖR 884 TL!
-
-
Vatan linkinde başka bir ürünün linki var. 144hz 1ms IPS olunca heyecanlandım o fiyata olsa direkt alirdim -
N11'in 11.11 indiriminde 630 liraya sattılar bu monitörü. Kuponla 500 TL'ye falan geldi.
https://forum.donanimhaber.com/msi-pro-mp241-monitor-630-tl-24-hd-60hz-ips--146424685
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 22 Kasım 2020; 22:5:29 > -
Meşhur monitör n11 11.11 de 699tl den satıldı 580 liraya geliyodu kuponla :D
-
hayır 630'a satılıyordu kuponla 500 küsur liraya aldılar üstte link attım bak.
-
Eski fiyatını bilmiyordum, şu an güncel fiyatlarda en ucuzu o gibi. Vatanın link ile içeriği farklı fakat epey ile vatan uyumlu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1923 -- 22 Kasım 2020; 22:6:53 > -
hocam başlığa ürünün adını, modelini ve fiyatını yaz böyle konu açarsan clickbait gibi oluyor silerler.
-
Çok teşekkürler hocam, düzenledim
-
Bu o meshur msi türkiyenin d&r 400 tl hediye ceki ve webcam hediye edecegi ama sonradan promosyonu kaldirdiklari monitor gecen hafta konusuyorduk. D&R cekini verseydi cok iyi fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 22 Kasım 2020; 22:53:9 > -
Arkadaşlar bu monitörü kampanya var diye sipariş ettim, monitör bana gelene kadar ne kampanya kaldı ne bir şey. Lütfen okuyun ve beğeninki yazıyı diğer insanlarda görsün, mağdur olunmasın.
MSI gibi bir firmadan aşırı derecede kalitesiz bir hamleydi. 30 Eylül - 31 Aralık tarihlerini kapsayan bu kampanya 400 tl D&R kodu ve öğrencilere webcam hediyesi vaad ediyordu fakat Kasım'ın ortasında hiç bir resmi açıklama olmaksızın yok oldu. Pek çok yere şikayet ettim bu durumu, kendilerine de ulaşmaya çalıştım tabii önce ama hiç bir cevap yok, hiçbir şey yok. 600-700 liralık monitöre 900 lira verdiğimizle ortada kaldık.
Monitörü tavsiye etmiyorum, aynı fiyata daha iyi alabileceğiniz monitörler bulunuyor, ben sırf kampanya var ve ilk MSI ürünüm olacağı için şans vermek istemiştim ama tamamen bir hüsran.
Not: aynı şekilde anakart içinde olan kampanyalardan faydalanmak için anakart siparişi vermiştim daha 3 ödülden 1 ini bile alamadım göreceğiz bakalım süreç nasıl gidecek.. Olaydan anlamamak falan değil bu arada belki bazı arkadaşlar yapamamışsın gibisinden düşünebilir ama problemlerin %100 MSI kaynaklı olduğunu tüm dürüstlüğümle söylüyorum.
Bundan sonra özellikle bu forumda MSI türkiye nereye bir kampanya konusu açsa o konuya yaşadıklarımı yazacağım. Nerede bir MSI ürün sıcak fırsat görsem yine oradayım. Bu zor dönemlerde insanları bu saçmalıklarla mağdur etmek kadar aptal bişi olamaz. Nelerden kısıpta bu ürünleri aldığımızı bu arkadaşlar pek anlamıyor sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_cakiciArkadaşlar bu monitörü kampanya var diye sipariş ettim, monitör bana gelene kadar ne kampanya kaldı ne bir şey. Lütfen okuyun ve beğeninki yazıyı diğer insanlarda görsün, mağdur olunmasın.
MSI gibi bir firmadan aşırı derecede kalitesiz bir hamleydi. 30 Eylül - 31 Aralık tarihlerini kapsayan bu kampanya 400 tl D&R kodu ve öğrencilere webcam hediyesi vaad ediyordu fakat Kasım'ın ortasında hiç bir resmi açıklama olmaksızın yok oldu. Pek çok yere şikayet ettim bu durumu, kendilerine de ulaşmaya çalıştım tabii önce ama hiç bir cevap yok, hiçbir şey yok. 600-700 liralık monitöre 900 lira verdiğimizle ortada kaldık.
Monitörü tavsiye etmiyorum, aynı fiyata daha iyi alabileceğiniz monitörler bulunuyor, ben sırf kampanya var ve ilk MSI ürünüm olacağı için şans vermek istemiştim ama tamamen bir hüsran.
Not: aynı şekilde anakart içinde olan kampanyalardan faydalanmak için anakart siparişi vermiştim daha 3 ödülden 1 ini bile alamadım göreceğiz bakalım süreç nasıl gidecek.. Olaydan anlamamak falan değil bu arada belki bazı arkadaşlar yapamamışsın gibisinden düşünebilir ama problemlerin %100 MSI kaynaklı olduğunu tüm dürüstlüğümle söylüyorum.
Bundan sonra özellikle bu forumda MSI türkiye nereye bir kampanya konusu açsa o konuya yaşadıklarımı yazacağım. Nerede bir MSI ürün sıcak fırsat görsem yine oradayım. Bu zor dönemlerde insanları bu saçmalıklarla mağdur etmek kadar aptal bişi olamaz. Nelerden kısıpta bu ürünleri aldığımızı bu arkadaşlar pek anlamıyor sanırım.
Ben de mağdurlardan biriyim hocam, 1 hafta kadar önce benim maillerime dönüyorlardı kampanya geri gelecek Aralık başında falan dediler.. şimdi mail attığımda katiyen dönmüyorlar ve msi yetkilisinin forumda açtığı kampanya konusu yok olmuş. Biten sıcak fırsatlara falan taşınmamış direkt silinmiş yönetim yardımıyla.. hem buraya hem eksiye rezalet başlığı açacağım bütün maillerle ve ss arşivimle.. marka itibarlarını zerre kadar zedelesem kardır kazanmasin böyle firmalar.
-
Hocam açınca yazımı kullanabilirsiniz. Hatta bir topluluk oluşturabilirsek bu konuyla ilgili iyi olacak gibi geliyor. Durum çok sinir bozucu çünkü gerçekten, kaç tane mağdur var ortada. Ben nereye başlık açacağımı bulamadım bir türlü o yüzden böyle gördüğüm MSI kampanyalarının altına yazıyorum şimdilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_cakici -- 23 Kasım 2020; 13:8:13 > -
Merhaba arkadaşlar, ben de görüşlerimi ileteyim. Bu monitörü ben de 11.11 de tekramarket satıcısından n11 üzerinden 629 TL ye aldım. 13.11 de elime ulaştı. İlk defa monitör kullanıyorum ben, laptop da msi olunca bir gazla aldım fiyatı da uygun olunca. Amacım sadece çift ekran olması idi, haliyle işimi görüyor. Oyun için vs tavsiye etmem. Gelelim kampanya olayına, ben msi ın sitesinden ürünü kayıt ettim ve ödül iste butonundan gerekli aşamaları tamamladım. Tarih olarak tam geçen hafta bugündü, (16.11) gelen maili de foto olarak ekliyorum ve sevgili msi dan cevap bekliyorum. Umarım ki msi söz verdiği kampanyanın gerekliliklerini yerine getirir. Msi laptop dan çok memnunum, umarım bu monitör durumu msi a olan güveni azaltmaz. Diğer arkadaşların hakları olanlar da verilir umarım.
-
dogrudur hocam unutmusum -
hala bu durumun cözülmesini bekliyoruz...msi yetkilileri forumu dikkate almalı....yüklenelim akradaslar... hep 31 aralıga kadar kampanya var diyip sorgusuz kaldırmak sacma
-
msi monitör alıp, aldığı ürün kusursuz çıkan var mı? bana ve çevreme hep ölü pikselli, ışık sızmalı v.s geliyor. Sanki tüm kusurlu ürünleri gelişmekte olan ülkelere kakalıyorlar gibime geldi.
-
MSI monitör almak = Hayatı çok seviyorum, ızdırabıyla, acısıyla, işkencesiyle bayılıyorum bu hayata
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşlar bu monitörü kampanya var diye sipariş ettim, monitör bana gelene kadar ne kampanya kaldı ne bir şey. Lütfen okuyun ve beğeninki yazıyı diğer insanlarda görsün, mağdur olunmasın. MSI gibi bir firmadan aşırı derecede kalitesiz bir hamleydi. 30 Eylül - 31 Aralık tarihlerini kapsayan bu kampanya 400 tl D&R kodu ve öğrencilere webcam hediyesi vaad ediyordu fakat Kasım'ın ortasında hiç bir resmi açıklama olmaksızın yok oldu. Pek çok yere şikayet ettim bu durumu, kendilerine de ulaşmaya çalıştım tabii önce ama hiç bir cevap yok, hiçbir şey yok. 600-700 liralık monitöre 900 lira verdiğimizle ortada kaldık. Monitörü tavsiye etmiyorum, aynı fiyata daha iyi alabileceğiniz monitörler bulunuyor, ben sırf kampanya var ve ilk MSI ürünüm olacağı için şans vermek istemiştim ama tamamen bir hüsran. Not: aynı şekilde anakart içinde olan kampanyalardan faydalanmak için anakart siparişi vermiştim daha 3 ödülden 1 ini bile alamadım göreceğiz bakalım süreç nasıl gidecek.. Olaydan anlamamak falan değil bu arada belki bazı arkadaşlar yapamamışsın gibisinden düşünebilir ama problemlerin %100 MSI kaynaklı olduğunu tüm dürüstlüğümle söylüyorum. Bundan sonra özellikle bu forumda MSI türkiye nereye bir kampanya konusu açsa o konuya yaşadıklarımı yazacağım. Nerede bir MSI ürün sıcak fırsat görsem yine oradayım. Bu zor dönemlerde insanları bu saçmalıklarla mağdur etmek kadar aptal bişi olamaz. Nelerden kısıpta bu ürünleri aldığımızı bu arkadaşlar pek anlamıyor sanırım. |
Ben de mağdurlardan biriyim hocam, 1 hafta kadar önce benim maillerime dönüyorlardı kampanya geri gelecek Aralık başında falan dediler.. şimdi mail attığımda katiyen dönmüyorlar ve msi yetkilisinin forumda açtığı kampanya konusu yok olmuş. Biten sıcak fırsatlara falan taşınmamış direkt silinmiş yönetim yardımıyla.. hem buraya hem eksiye rezalet başlığı açacağım bütün maillerle ve ss arşivimle.. marka itibarlarını zerre kadar zedelesem kardır kazanmasin böyle firmalar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X