Şimdi Ara

MSI N460GTX tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-n460gtx-m2d768d5-768-mb-gddr5-192-bit-ekran-karti.aspx?ttype=Instalments#pt

Görüşlerinize göre almayı düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepe -- 14 Ekim 2011; 0:16:10 >

• valla linke tıklamadan önce aman sıfır almayın diyecektim ama fiyat hakikaten güzel geldi bana . 2.el bölümünde hala 300 lira civarında satılıyor . 270 liraya 2. el HD6850 bile yok . valla bence alınabilir , kart gerçekten güzel çünkü
  • 310 TL ye HD 6850 alın.
  • aynen indirimi yeni gördüm ben de . 310 TL ye 6850 çok güzel fiyat . bu arada 192 bit gtx460 ile 250 bit gtx460 karşılaştırması http://www.anandtech.com/bench/Product/180?vs=156
  • 1gb lık gtx 460 tercih edin.. 6850 ve 6870 e OC ile fark atar zaten bence nvidia gtx 460 alın oyunlarda vs avantajınız olur.
  • O Gtx460 alinmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTX460 alınabilir ama o kart alınmaz. Referans tasarımdan farkı yok nerdeyse.

Stokta yok ama şu kesinlikle alınmalı

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-nvidia-fermi-gtx460-hawk-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html#
  • 768 MB o kart. 1 GB al. Bende MSI N460 GTX Cyclone aldım stock win 7 puanı: 7.6
  • bence 6850 alın
  • xfx 6850 dual fan da kullandım
    msi 460 1 gb cyclone hala kullanmaktayım

nvidia nedense bana daha akıcı ve güzel geliyor oyunlarda

tabi bütçe meselesi çok büyük fark yok aralarında hangisi ucuzsa onu alın
  • Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.6850 alacağım galiba.Gerçi gönlüm nvidiadan yana ama Ati nasıl olur bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepe

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.6850 alacağım galiba.Gerçi gönlüm nvidiadan yana ama Ati nasıl olur bilemiyorum.

atinin 6800 serisinden birşey bekleme. crossfire ile anca 2 sene götürür onada dua edersin. alacaksan ati 6950 ve 6970'den aşağısını düşünme. bide 5870 bulabilirsen iyi fiyattan kaçırma derim.

Nvidia'dan gönlün yana madem nvidia al. Ha tamamen kararsız kaldıysan favori oyunlarını nvidia ile ati gameplaylerine bak kendin karşılaştır ama bende sana şunu söyleyeyim Nvidia daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

768 MB o kart. 1 GB al. Bende MSI N460 GTX Cyclone aldım stock win 7 puanı: 7.6

1gb' lik gtx460se diye, daha düşük performans veren bir model daha var ona da dikkat etmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.6850 alacağım galiba.Gerçi gönlüm nvidiadan yana ama Ati nasıl olur bilemiyorum.

atinin 6800 serisinden birşey bekleme. crossfire ile anca 2 sene götürür onada dua edersin. alacaksan ati 6950 ve 6970'den aşağısını düşünme. bide 5870 bulabilirsen iyi fiyattan kaçırma derim.

Nvidia'dan gönlün yana madem nvidia al. Ha tamamen kararsız kaldıysan favori oyunlarını nvidia ile ati gameplaylerine bak kendin karşılaştır ama bende sana şunu söyleyeyim Nvidia daha iyi.

İyi güldüm valla.

• Bence almayın bütçenizi biraz zorlayın gtx560 ti alın ben gıgabyte gtx460 kullanıcısıyım kartım 5 . defa serviste siz bilirsiniz ama gtx460 serisi kırpık rev kartlar aslında millet pek sevmedi bu kartları ama hd6850 de gayet güzel karttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

İyi güldüm valla.

youtube videolarına bakarsanız 6850 crossfire'In ne kadar kastığını görürsünüz

Birde gtx560ti'a bakalım

Hangisi daha akıcı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 15 Ekim 2011; 11:04:21 >

• kaçın kaçın hemen kaçın
    forumlarda o kadar gtx 460 sorunları okuyunca bana kalırsa bu saatten sonra gtx 5xx yada ati amd 6xxx serisine yöneliniz.....
    gtx 460 a vereceğiniz paraya sizce 6xxx yada gtx 5xx serisinden hangi kartı alabilirim diye bence bir bakın............
  • 5850-5870 diyorum.

%25 indirimle vatandan 5870 alın.

2.el 5850'de bulabilirseniz iyi olur.

560ti o parayı haketmiyor.

2.el özel soğutma gtx470 bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Bence almayın bütçenizi biraz zorlayın gtx560 ti alın ben gıgabyte gtx460 kullanıcısıyım kartım 5 . defa serviste siz bilirsiniz ama gtx460 serisi kırpık rev kartlar aslında millet pek sevmedi bu kartları ama hd6850 de gayet güzel karttır.

hocam siz bir talihsizlik yaşamış olabilirsiniz gigabyte gtx 460 ile ; ama bende aynı kartı kullanıyorum bir yıldan beri voltajsız 850 mhz çekirdek hızı ile en ufak bir sorun yaşamadım.gtx 460 lar kırpık kartlar olsa idi nvidianın son dönemde ençok sattığı kartlardan biri olmazdı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ılkdmr -- 15 Ekim 2011; 12:04:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.