Bildirim
MSI NB GE60 vs Samsung Np550p5c vs Asus N56VZ vs Lenovo Y500
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
N56vz ile msi arasında secim yapmani öneririm.
Ama msi tavsiyemdir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bunu al aralarındaki en iyi laptop sizin koyduğunuz vatandaki eski seri altaki linkdeki yeni seri touchpad problemi falan yok ekran kartıda iki tane var 650 m sli aralarındaki en iyi ekran kartlı laptop
http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-360470-y500-notebook-core-i7--8gb-1tb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65377
-
içlerinde en iyi performansı ve en iyi stabiliteyi y500 de alırsın ama 2013 modelli olduguna dikkat et -
Arkadaşlar palmiyedeki vatan bilgisayara gittim yerinde gördüm lenovo y500 performans olarak biraz daha iyimiş çift ekran kartı varmış. ama şekli çok kabaydı bende samsung np550 yi aldım. windows 8 e alışmaya çalışıyorum. kendi bildiğimi yaptım ama yardımlarınız için sağolun :) -
samsung'un artısı daha hafif, pilinin daha uzun sürüyor, daha az ısınıyor olması.
hayırlı olsun... -
Teşekkür ederim -
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın :) -
bende np500 aldım. ömrümde böyle dandik ekran görmedim. siyahlar yok , ekran sadece bir açıdan biraz iş görecek şekilde gösteriyor o da ehh işte. bununla bf3 de nasıl adamı göresin,nasıl vurasın.
yok arkadaş laptop yok :( -
keşke y500 alsaydınız ama hayırlı olsun artık güle güle kullanın -
quote:
Orijinalden alıntı: fotifoti
bende np500 aldım. ömrümde böyle dandik ekran görmedim. siyahlar yok , ekran sadece bir açıdan biraz iş görecek şekilde gösteriyor o da ehh işte. bununla bf3 de nasıl adamı göresin,nasıl vurasın.
yok arkadaş laptop yok :(
usta memnunmusun bilgisayardan bende almayi dusunuyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc np 550 tr04 modeli on numara tek skintim oyuna girmeden normal kullanirken ekran kartlari arasinda gecis yapamiyorum -
Normal kullanımda dahili kart kullanılır.Harici kartı kullandıramazsınız bu çift kart sisteminin özelliği budur zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: HTMForeign
quote:
Orijinalden alıntı: fotifoti
yok arkadaş laptop yok :(
usta memnunmusun bilgisayardan bende almayi dusunuyorum da
ne memnuniyeti :) aynen iade ettim. monitörü ölü. zaten bi süre sonra fiyatları düştü patır patır. alma parana yazık -
Hayir daha onceki bilgisayarlarimda fn + h yusuna basinca yuksek performansli ekran kartina gecilsinmi diye soeae onaylarsam gecerdi cizim payarken falan ise yarardi bunda oyle bisey yok ve cok buyuk bi eksiklik aslinda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X