Şimdi Ara

MSI NB GT72S 6QF(Dominator Pro G Dragon)-097TR i7-6820HK 64GB DDR4 GTX980 GDDR5 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI NB GT72S 6QF(Dominator Pro G Dragon)-097TR i7-6820HK 64GB DDR4 GTX980 GDDR5 8GB
    Selamlar

2-3 Aydır kullandıgım laptobumu satıyorum, masaüstü dizeceğim için satmaktayım kesinlikle acelesi yok. O sebepten dolayı gereksiz fiyat öldürmelerinede gerek yok.
    Dediğim gibi tertemiz makinadır, faturası garantisi msi ve gameekstra tarafından sağlanmaktadır.

Ekranda kesinlikle ölü piksel yoktur, zaten almaya geldiğiniz dede görebilirsiniz.

Laptop bu arada dışındaki jelatiniyle birlikte durmaktadır, Dragon Edition dur en ufak bir çizik yoktur.

Temsili Resim :

MSI NB GT72S 6QF(Dominator Pro G Dragon)-097TR i7-6820HK 64GB DDR4 GTX980 GDDR5 8GB ( tıpa tıp aynısıdır)

Gameekstra fiyatı şuan 13000 tldir, ben laptobum için 12000 istiyorum sıfırdan hiç bir farkı yoktur, Orjinal Windows 10 Lisanslıdır.

GT72S 6QF 
    (Dominator Pro G Dragon)-097TR
    İşletim Sistemi: Windows 10
    Ekran: 17.3" FHD (1920 x 1080) Yansımasız Ekran
    İşlemci: Intel® Core™ i7-6820HK (8M Cache, up to 3.60 GHz)
    Chipset: Intel® CM236
    Ekran Kartı: Nvidia GTX980 GDDR5 8GB
    Hafıza: 64 GB DDR4
    Hafıza Yuvası: 4 slots
    Maksimum Hafıza: 64GB
    Hard Disk: SuperR4 512GB (2X256GB) SSD+1TB 7200RPM
    Optik Okuyucu: BD Writer
    Ön Kamera: FHD type (30fps@1080p)
    Klavye: Programlanabilir arka aydınlatmalı SteelSeries
    Ses: 2x 3W speakers + 1x 5W woofer
    Pil: 9-Cell Li-Ion
    Güç Adaptörü: 230W
    Boyut (WxDxH) (mm): 428 x 294x 48mm
    Ağırlık: 3.78Kg

Bu arada makinenin yanında Logitech G930 hediye edeceğim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Ekim 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• çok güzel ürün hocam bayıldım ya inşallah satarsınız
  • Bu kadar pahalı ürün satıp temsili fotoğraf koymak ilan için çok kötü bir durum.Bence bir an önce gerçek fotoğraflarından ayrıntılı bir kaç fotoğraf koyarsanız daha açıklayıcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swat123456789

çok güzel ürün hocam bayıldım ya inşallah satarsınız

Cok tesekkur ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Bu kadar pahalı ürün satıp temsili fotoğraf koymak ilan için çok kötü bir durum.Bence bir an önce gerçek fotoğraflarından ayrıntılı bir kaç fotoğraf koyarsanız daha açıklayıcı olur.

Çok haklısınız aksam ekleyecegim :)

• Yurt dışında oldugumdan dolayı teni gerçek fotoları eklenmiştir, ürün Türkiyeden alınmıştır bu arada yanlış anlaşılma olmasın 2 sene garantisi devam etmektedir.
  • alacak kişiye güzel bir indirim yapacağım sadece ciddi arkadaşlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı 11500 e çektim arkadaşlar ilan günceldir.
  • ürününüz güzel ama gtx 980m fiyatı cok pahalı bir kart olmasına rağmen başarımı gtx 1060 ancak civarında , hatta dx 12 ve async , vulkan gibi teknolojiler yaygınlaştıkca geriyede düşecektir..buna rağmen mal senin güzel ürün hala gideri vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

ürününüz güzel ama gtx 980m fiyatı cok pahalı bir kart olmasına rağmen başarımı gtx 1060 ancak civarında , hatta dx 12 ve async , vulkan gibi teknolojiler yaygınlaştıkca geriyede düşecektir..buna rağmen mal senin güzel ürün hala gideri vardır..

oncelikle yorumun icin tesekkurler yalniz yazmadan once keske bilgi sahibi olabilsen... Urunun icinde desktop gtx 980 mevcuttur, m ile alakasi yoktur.

• http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Karşılaştırmalı liste.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Karşılaştırmalı liste.

bunu neden attıgınızı anlamadım hocam açıklama yapabilirseniz bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Dük

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Karşılaştırmalı liste.

bunu neden attıgınızı anlamadım hocam açıklama yapabilirseniz bi

Kötü maksatla atmadim. Sadece karşılaştırma yapmak isteyenler için bir bilgilendirmedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.