Şimdi Ara

Msi Neo2 uyumsuzluğu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative Audigy2 ZS ses kartımla Neo2 bi türlü düzgün çalışmıyo... Seste çızırtılar yaratıyo restart attığımda bilgisayar açılmıyo ancak creativi çıkarttığımda tekrar açılıyo. Bazen anakart ses kartını hiç görmüyo çıldırcam yaniAnakartın biosunu güncelledim. 1.8 yüklü şuan ama sorun devam ediyo. İşletim sistemi xp pro sp2 var. Belki sp2 dendir diye sp2 siz denedim yine aynı sorunlar. Ses kartı kesinlikle bozuk deil arkadaşımda denedim. Allah aşkına bir yardım edinde yapiyim şunu...

• Msi K8N Neo2 bu arada yanlış olmasın...
  • irq ile ilgili sorun olabilir ses kartı için elden irq vermeyi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren -- 6 Haziran 2005, 20:09:05 >
  • valla nası elden irq vereceğimi bilmiyorum
    bu arada ses kartı çalıştığı zamanda en alttaki turuncu slotta çalışıyo başka slotlarda çalışmıyo. Ama slotlar bozuk deil başka donanımlarla çalısıyolar...
  • Bendede Neo2 var ve zs2 almayı düşünüyodum... Acaba sendemi yapıyor yoksa tüm neo2 zs2 birleşmelerinde oluyormu bu?
  • bu ses kartını eskiden p4 sistemimdede kullanıyodum. Ama kesinlikle sorun yoktu. Şimdi var. Benim hayatımda kullandığım en uyumsuz anakat kesinlikle git epox al!!!
  • pardon zaten anakartın varmış görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    865 PE Neo2 Dual DDR400 sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.