Şimdi Ara

Msi notebook gaming icin tavsiye (lutfen konuyu kirletmeyelim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monster laptop alma taraftariydim. Ancak satis
    temsilcisi arkadasin pirim ve kazikl amaya yonelik konusmalari yuzunden telefonu yuzune kapatmak
    zorunda kaldim.

Sonrasinda MSI marka notebook almaya karar verdim.

Fiyat araligim: 2200-2600 tl dir.

Model secimi ise kendimce; GE70 veya GX60 olarak dusundum. Sorun su ki birinde intel digerinde ise amd a10 islemci
    kullanilmis.

Fakat gaming serisi oldugu icin a10
    islemcisi olan GX60 dusunuyorum

Not: 24 saat acik kalacak ve cogu zaman yuksek
    performans gerektiren oyunlar oynanacak. Ayrica
    samsung 40 inch smart tv ye baglayip kullanmak
    istiyorum.

Simdiden tesekkurler, eger yanlis bisey dediysem duzeltiniz :) Herkese iyi forumlar...

• genel bir kanımıdır bilmiyorum ama ben masaüstü sistemde amd laptoplarda intelden yanayım. laptoplarda amd işlemcilerin pek iyi iş çıkartamadıkları aşikar. bence intel işlemciler laptoplarda daha kuvvetli gözüküyor. amd sanırım pek laptop işlemcilerine önem vermiyor..
  • Hocam sizin işiniz ekran kartına düşeceği için öncelikle olarak GPU'ya bakmak lazım.Ayrıca ilk Amd A serisi işlemcilere bakmıştım o kadar da kötü değillerdi.Şimdi nasıl durumdalar bilemiyorum.Ayrıca A10 işlemcili cihaz kendi üzerinde ki ekran kartı ile de CF olabiliyor ki GX60'da 7970M gibi çok güçlü bir canavar var.Tavsiyem eğer bu 2 cihazı deneme imkanınız var ise bir test edin.Vatan'da,Saturn gibi mağazalarda teşhir de vardır belki.Orada cihazlara aynı oyunları kurdurtarak deneyebilirsiniz.Ya da konuyu Notebook bölümüne açıp çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Ama ben olsam Intel işlemcili olanı alırdım çünkü AMD mobil işlemcilerinde hatırı sayılır bir artışa geçseydi kesin haberini yaparlardı.Sözü daha fazla uzatmadan şöyle bir şey buldum;
    http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX60-Notebook.86283.0.html
    Umarım işinizi görür.Cihazın detaylı kullanımı ve test sonuçları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 3 Nisan 2013; 13:52:13 >

• Tesekkurler arkadaslar.

Sanirim ge70 alacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Hocam sizin işiniz ekran kartına düşeceği için öncelikle olarak GPU'ya bakmak lazım.Ayrıca ilk Amd A serisi işlemcilere bakmıştım o kadar da kötü değillerdi.Şimdi nasıl durumdalar bilemiyorum.Ayrıca A10 işlemcili cihaz kendi üzerinde ki ekran kartı ile de CF olabiliyor ki GX60'da 7970M gibi çok güçlü bir canavar var.Tavsiyem eğer bu 2 cihazı deneme imkanınız var ise bir test edin.Vatan'da,Saturn gibi mağazalarda teşhir de vardır belki.Orada cihazlara aynı oyunları kurdurtarak deneyebilirsiniz.Ya da konuyu Notebook bölümüne açıp çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Ama ben olsam Intel işlemcili olanı alırdım çünkü AMD mobil işlemcilerinde hatırı sayılır bir artışa geçseydi kesin haberini yaparlardı.Sözü daha fazla uzatmadan şöyle bir şey buldum;

@exp16 hocam linkdeki notebooka bende bakmıştım işlemci oldukta zayıf görünüyor acaba ilerde işlemciyi değiştirme imkanı olur mu ? yada anakartı intel bir işlemci takılmaya uygunmudur ? tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: wmqpun

quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Hocam sizin işiniz ekran kartına düşeceği için öncelikle olarak GPU'ya bakmak lazım.Ayrıca ilk Amd A serisi işlemcilere bakmıştım o kadar da kötü değillerdi.Şimdi nasıl durumdalar bilemiyorum.Ayrıca A10 işlemcili cihaz kendi üzerinde ki ekran kartı ile de CF olabiliyor ki GX60'da 7970M gibi çok güçlü bir canavar var.Tavsiyem eğer bu 2 cihazı deneme imkanınız var ise bir test edin.Vatan'da,Saturn gibi mağazalarda teşhir de vardır belki.Orada cihazlara aynı oyunları kurdurtarak deneyebilirsiniz.Ya da konuyu Notebook bölümüne açıp çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Ama ben olsam Intel işlemcili olanı alırdım çünkü AMD mobil işlemcilerinde hatırı sayılır bir artışa geçseydi kesin haberini yaparlardı.Sözü daha fazla uzatmadan şöyle bir şey buldum;

@exp16 hocam linkdeki notebooka bende bakmıştım işlemci oldukta zayıf görünüyor acaba ilerde işlemciyi değiştirme imkanı olur mu ? yada anakartı intel bir işlemci takılmaya uygunmudur ? tşkler

Notebooklarada parça değişimi çok sıkıntılı ve pahalı bir iş.İşlemci değişimi var ama iyice araştırmak lazım.Ana kartı Intel destekli ana karta çevirmek ise çok zor bir iş.Çok paran olur özel üretim yaptırırsın ancak öyle olur .
    Özetlemek gerekirse değişim bedeline yeni cihaz alırsın daha iyi.

• O ekran kartına o işlemci biraz ayıp etmiş msi .Neyse cevap ve bilgi için tşkler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ssd takma yardim
    5 yıl önce açıldı
    Dell tavsiye almak istiyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptop şartmı ? masaüstü alabiliyorsan kesinlikle masaüstü al hele o fiyat aralığına şaheser yaparız.
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_216/tt.htm

Bölümüne açalım konuyu lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.