Şimdi Ara

MSI notebook garanti kapsamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni msi notebook aldım ilerde kendim format atarsam cihaz garantiden çıkarmı?

• çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yulapan

çıkmaz

cevap için teşekkürler
  • Format atsan, hatta SSD, HDD yada RAM değişimi için alt kısımdaki etiketi söksen bile ürünün garantisi bozulmaz. Bende aldığımda teknik servise sormuştum, bu şekilde cevap verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draker -- 13 Nisan 2017; 15:41:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draker

Format atsana, hatta SSD, HDD yada RAM değişimi için alt kısımdaki etiketi söksen bile ürünün garantisi bozulmaz. Bende aldığımda teknik servise sormuştum, bu şekilde cevap verdiler.

Kesin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

quote:

Format atsana, hatta SSD, HDD yada RAM değişimi için alt kısımdaki etiketi söksen bile ürünün garantisi bozulmaz. Bende aldığımda teknik servise sormuştum, bu şekilde cevap verdiler.

Kesin mi?

Kesin hocam. Telefon açıp bizzat kendim sordum. Eğer tereddütün varsa açıp sorarsın:

İletişim Bilgileri

Servis Noktası A.Ş.
    Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17 Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul

Telefon +90 212 288 42 30
    Faks +90 212 288 52 96
    Eposta bilgi@servispoint.com

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

quote:

Kesin mi?

Kesin hocam. Telefon açıp bizzat kendim sordum. Eğer tereddütün varsa açıp sorarsın:

İletişim Bilgileri

Servis Noktası A.Ş.
    Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17 Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul

Telefon +90 212 288 42 30
    Faks +90 212 288 52 96
    Eposta bilgi@servispoint.com

Mail attım ancak herhangi bir hatalı montajda oluşacak hasarlar garanti dışı bırakıyormuş.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Format, garantiyi kesinlikle bozmaz. HDD, SSD yada RAM değişimlerinde ise cihaza zarar verme şansın neredeyse hiç yok hocam. Bellekleri zaten yuvalarına oturtuyorsun. HDD ve SSD'de ise iki adet vida söküp takıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.