Bildirim
MSI notebook garanti kapsamı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çıkmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: yulapan
çıkmaz
cevap için teşekkürler -
Format atsan, hatta SSD, HDD yada RAM değişimi için alt kısımdaki etiketi söksen bile ürünün garantisi bozulmaz. Bende aldığımda teknik servise sormuştum, bu şekilde cevap verdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draker -- 13 Nisan 2017; 15:41:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Draker
Format atsana, hatta SSD, HDD yada RAM değişimi için alt kısımdaki etiketi söksen bile ürünün garantisi bozulmaz. Bende aldığımda teknik servise sormuştum, bu şekilde cevap verdiler.
Kesin mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AtiMX4
quote:
Format atsana, hatta SSD, HDD yada RAM değişimi için alt kısımdaki etiketi söksen bile ürünün garantisi bozulmaz. Bende aldığımda teknik servise sormuştum, bu şekilde cevap verdiler.
Kesin mi?
Kesin hocam. Telefon açıp bizzat kendim sordum. Eğer tereddütün varsa açıp sorarsın:
İletişim Bilgileri
Servis Noktası A.Ş.
Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17 Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul
Telefon +90 212 288 42 30
Faks +90 212 288 52 96
Eposta bilgi@servispoint.com
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AtiMX4
quote:
Kesin mi?
Kesin hocam. Telefon açıp bizzat kendim sordum. Eğer tereddütün varsa açıp sorarsın:
İletişim Bilgileri
Servis Noktası A.Ş.
Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17 Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul
Telefon +90 212 288 42 30
Faks +90 212 288 52 96
Eposta bilgi@servispoint.com
Mail attım ancak herhangi bir hatalı montajda oluşacak hasarlar garanti dışı bırakıyormuş.
-
Format, garantiyi kesinlikle bozmaz. HDD, SSD yada RAM değişimlerinde ise cihaza zarar verme şansın neredeyse hiç yok hocam. Bellekleri zaten yuvalarına oturtuyorsun. HDD ve SSD'de ise iki adet vida söküp takıyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X