Şimdi Ara

MSİ önerisi lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz ''MSİ'' almayı planlıyorum.Sizin kullandığınız bana önerebileceğiniz bir model var mı ? Program olarak AutoCAD , SolidWorks , MATLAB programlarını çalıştırmam lazım.Ve olmazsa olmaz piyasadaki güncel oyunları oynamak istiyorum.Bu özelliklere göre önerebileceğiniz model var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymemin -- 20 Nisan 2014; 3:02:46 >

• bymemin B kullanıcısına yanıt
    GE60 lar bu soyledıklerını rahatlıkla karşılar. Ben ge60 0nd modelini kullanıyorum piyasada kaldımı bilmiyorum ama şu an 4. nesil işlemcili ge60 2oe ler var onlara bakabilirsin neredeyse aynı cihaz. Ama 2oe lere dikkat et bazı serilernde kronik mouse sorunu var.
    İki modelde senin istediklerini karşılar. Son çıkan oyunları Mediumda rahat oynarsın Highda biraz fps düşer ama fazla kasma olmaz Ultrada kasmada yaşarsın biraz. Sonuçta bu bir notebook ve çok uçuk bi fiyattada değil.
  • Valla çok sağolun arkadaşlar , bende ge60serisinin modelinden bakıyorum yüksek ihtimal internetten alıcam yada novabilgisayar ankara şubesinden alıcam herhangi bir ge60'ı yada ge70'i , teşekkür ederim
  • Eğer laptop sabit durmayacaksa yani yanında gezdireceksen Ge70 e sakın bakma emin ol ge60 ı bile taşıması zor :D
  • Kardeş bence monster lara bir bak derim. Gtx860m kartlı bir laptop al bence. Gtx765m den daha performanslı. Msi stok eritmek için şuan bence bekletiyor. Monster getirdi 800mleri msi kaldı mı? Yoo gayetde kampanyalarla şirketler eritip reklamını ilerde yaparlar yazın sonuna bekliyorum ben 860m li msi ları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymemin

Arkadaşlar bu yaz ''MSİ'' almayı planlıyorum.Sizin kullandığınız bana önerebileceğiniz bir model var mı ? Program olarak AutoCAD , SolidWorks , MATLAB programlarını çalıştırmam lazım.Ve olmazsa olmaz piyasadaki güncel oyunları oynamak istiyorum.Bu özelliklere göre önerebileceğiniz model var mı ?

Hocam sana öncelikli olarak işlemci gücü lazım. i7 işlemcili ve GTX840M ekran kartlı MSI GP60 2PE-023XTR Leopard Pro işini görür:

https://www.sanalmarketim.com/msi-gp60-2pe023xtr-leopard-pro-core-i74700hq-8gb-128gb-ssd--1tb-gt840m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_54970/

• Dizüstü bir kere alınır. i7 işlemci ve GTX850M ekran kartlı GE60 2PC-090XTR Apache:

https://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2pc090xtr-apache-core-i74700hq-8gb-1tb-gtx850m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_55548/

Yada biraz daha bekleyip GTX860M'li GE60 yada GE70.
  • en az 860 ekran kartlı bir modelini tercih et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.