Şimdi Ara

MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync LED MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, msi monitör 30.01.2019 vatanbilgisayar çıkışlıdır yani 3 aylık bile değildir, ölü piksel bulutlanma ışık sızması vs. gibi sıkıntıları yoktur ve neredeyse sıfır ayarında temizdir, sadece sol ayağında 1mm kadar bir boya atması bulunmakta, siyah oje bile kapatır ben uğraşmadım, kutusu malesef yok (çok yer kapladığı için atılmıştır) , şehir dışından almak isteyen arkadaş olursa kendi kutusundan daha iyi ambalaj yapacağımın teminatını veririm ;) display port, hdmi, ses kablosu ve faturası bulunmaktadır, fiyatı 2600 tldir, pazarlık söz konusu değildir pazarlık içeren mesaj göndermeyiniz, takas olarak en az 15 ay garantili 3 fanlı asus-evga-zotac-msi 1080ti düşünebilirim.

foto için link;
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-msi-optix-mpg27cq-wqhd-27-144hz-1ms-mprt-curved-freesync-led-675836421/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madd_maxx82 -- 24 Mart 2019; 8:16:58 >

• S.a. hocam bunlarda color banding sorunu var. sizdede mevcut mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aleykümselam öyle bir sorunu yok hocam
  • arsemiea A kullanıcısına yanıt
    İstisnasız her MSI MPG27CQ monitöründe Color Banding sorunu mevcut. Denediğim 5 monitörde de bu sorun vardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buyrun gelin deneyin hocam her zaman müsaitim

• fiyat takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

İstisnasız her MSI MPG27CQ monitöründe Color Banding sorunu mevcut. Denediğim 5 monitörde de bu sorun vardı.
    size iade ettiginizi tekrar gonderip durmasinlar =) 5defa iyi dayanmissiniz :O

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arsemiea A kullanıcısına yanıt
    Seri numarasını, kutusunu, kablo ambalajlarını yarım günde yenileyecek halleri yok ki iade ettikten hemen sonra sipariş geçiyordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 27 Mart 2019; 12:33:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar daha önce rastlamadığım için net konuştum ama işkillenip monitörü tekrar taktım bu color banding olayını bugün iyiden iyiye test ettim birşey göremedim, youtubtaki ve forumlardaki bazı testlere baktım tavsiye ettiğiniz bir test şekli varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madd_maxx82 -- 27 Mart 2019; 14:25:31 >
  • madd_maxx82 kullanıcısına yanıt
    Şu resimde siyahtan beyaza geçişlerde "halkalanma" olmamalı:https://i.hizliresim.com/ZXA7a3.png
    Bu resim tam ekran açıkken monitörün resmini çekip ilana eklerseniz mesele netleşir, yine de sizin bileceğiniz iş, ilan sizin.

İnsanların ısrarının sebebi MSI monitörlerin sabıkalı olması, hepsinde farklı derecelerde var galiba. Şu konuda bir sürü örneği var:https://forum.donanimhaber.com/msi-mag27cq-vs-msi-mpg27cq-vs-samsung-lc27hg70qqmxuf--135342286

• quote:

Orijinalden alıntı: leventserdar

Şu resimde siyahtan beyaza geçişlerde "halkalanma" olmamalı:https://i.hizliresim.com/ZXA7a3.png
    Bu resim tam ekran açıkken monitörün resmini çekip ilana eklerseniz mesele netleşir, yine de sizin bileceğiniz iş, ilan sizin.

İnsanların ısrarının sebebi MSI monitörlerin sabıkalı olması, hepsinde farklı derecelerde var galiba. Şu konuda bir sürü örneği var:https://forum.donanimhaber.com/msi-mag27cq-vs-msi-mpg27cq-vs-samsung-lc27hg70qqmxuf--135342286
    teşekkürler hocam geçişlere baktım zerre halkalanma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madd_maxx82 -- 27 Mart 2019; 14:48:26 >

O zaman bu modeli beğenen, isteyen varsa kaçırmasın, hatasızı kırk yılda bir denk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventserdar

O zaman bu modeli beğenen, isteyen varsa kaçırmasın, hatasızı kırk yılda bir denk gelir.
    bir arkadaş alıcam diye söz verdi cumartesi gelicem diyor bakalım hayırlısı monitör boşta duruyor en azından biri hayrını görsün inşaallah :)
  • Aynısını arkadaşıma bizzat aldım. Herhangi bir sorunu yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende vatanda KDV indiriminden aldım 2800e sıfır. Display porttan görüntü alıyordum fakat ekran sürekli gidip geliyor bazen düzeliyor bazen tekrar başlıyor ve genelde bilgisayarı açtığımda ekran gelmiyor kabloyu çıkarıyorum takıyorum bişiler yapıyorum 10 dakika her açtığımla onla uğraşıyorum ama HDMI bağladım dün sorun düzeldi sizdede böyle bir şey oldu mu? (Daha önce display porttan 1080p monitör kullandım yani ekran kartımın girişinde sıkıntı yok) G-SYNC ile alakalı bir şey olabilir mi? HDMI bağlayınca denetim masasında G-SYNC özelliği kalktı 144hz gene alabiliyorum. Böyle bir sorun ile siz karşılaşmadıysanız problem ya kablodan yada monitörümün DP girişinde sıkıntı var? Sizce nedir problem görüşlerinizi alabilir miyim?
  • Hocam ilk aldım geldim display porta takıyorum görüntü yok, ne yaptıysam gelmiyor tabi ben bir panik sonradan farkettim bunun yanında verilen display port kablo tırnaklıymış monitöre takarken sanki oturmuş gibi oluyor ama oturmuyor iyice ittirip çıt diye ses gelmesi gerekiyor, tahminim sizinkinde de kablo oturmamıştır bi bakıverin

Bir tırnak nelere kâdir. Adama monitörü iâde ettirecek nerdeyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bir tırnak nelere kâdir. Adama monitörü iâde ettirecek nerdeyse.

Tık sesini bende duyuyorum ama yine devam ediyor sorun bende baya paniğim şuan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCBudur

Tık sesini bende duyuyorum ama yine devam ediyor sorun bende baya paniğim şuan :D
    Başka kabloyla denediniz mi, servisi arayıp bi görüşün hocam yenisini verebilirler veya para iadesi alırsınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.