Şimdi Ara

MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync LED MONİTÖR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Akşam arkadaşın kablosuyla denicem eğer sorun olmazsa demekki kablodan eğer devam ederse servis yolu gözükür. Para iadesi asla almam değişim isterim 2800e aldım ben 3200den aşağı yok şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCBudur

Akşam arkadaşın kablosuyla denicem eğer sorun olmazsa demekki kablodan eğer devam ederse servis yolu gözükür. Para iadesi asla almam değişim isterim 2800e aldım ben 3200den aşağı yok şuan
    İnşaallah sıkıntı yoktur kolayca halledersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablodandır muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar bende de MSI optix mag27cq 27" 144hz monitör mevcut,
    kullanan arkadaslar yazabilirmi lütfen
    ben alalı 10 ay oldu fakat monitör acıkken özellikle
    çıt pıt sesler yani bu elektrik den gelen ses gibi değilde hani birsey yerine oturmaz da zamanla oturur otururken cis pis tıt mıt yapar tam kelimeleri bulamıyorum anlatmak için ama
    böyle çıt ıt sesler geliyor sessiz ortamda hoparlörler kapalı iken bu gelen sesler ara ara sinir bozucu oluyor
    sizde bu sesleri duyuyormusunuz ?
    zaten kullanan kişiler bu sesi duymustur varsa duyulmicak gibi deil yani sadece gürültüsüz bir ortamda kulaklık olmadan pc basında isen belki takmayan olur ama bu sinir bozucu geliyor bana merak ediyorum benim monitör de mi sorun var !

2. birsey de özellikle rgb leri kapatıp bir cok kez o sekilde kullandım monitör acaba rgb ler oldugu için mi ısınıyor diye ama alakası yok rgb ler acıkkende aynı kapalı ikende aynı
    monitörü açtıktan 5-10 dk sonrasında özellikle ekranın ortasından asagıya dogru sıcaklık artısı yan cerceve ye kadar gidiyor yani komple orta bölümden asagıya dogru bir hatra deger sıcaklık mevcut
    özellikle de en alt kısımda rgb lerin oldugu çerçeve bölümünde msi yazan tam orta kısımda bi tık daha yüksek evimde ayrı 2 monitör daha var saatlerce acık olan monitörler bile nerdeyse sıfır sıcaklık diyebilirim yani acıkmı deilmi belli deil bu msi nin yanında
    ama bu bir insanın ateşi cıkar ya :D o derece tutunca fark edersin senin atesin var dersin o derece ateşli :D
    elimde ısı ölçer olmadıgı için bakamıyorum derecesine ama tarif etmek gerekirse bu sekilde yani

kullanan kişiler yoruma cevap olarak ileti atarsa sevinirim

sıcaklık ve bu tıs mıs sesi :D sizlerde mevcut mu

msi nin servisinden hiç memnun değilim ondan göndermek yerine öncesinde kendim arastırayım dedim sizin bu konuyu görünce de yorumlar da şu halkalanmadan bahsetmişsiniz :D bende sanırım o da var bi bakarmısınız MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync LED MONİTÖR

• NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan atmam gerekti resmî burayaekliyorum
    MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync LED MONİTÖR

MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync LED MONİTÖR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.