Şimdi Ara

MSI, oyun laptoplarını NVIDIA GTX 970M ve 980M ile güncelliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI, oyun laptoplarını NVIDIA GTX 970M ve 980M ile güncelliyor!

MSI bilindiği gibi yüksek performanslı oyun serisi dizüstü bilgisayarlarda üretiyor. GT Stealth/Ghost ve GT Dominator isimli oyun laptopu serilerini şimdi de NVIDIA GeForce GTX 900M serisi ekran kartlarıyla güncelliyor. Yeni laptopların, Intel Core i7 işlemci, Sound Blaster Cinema teknolojisi, Dynaudio teknolojisi, XSPlit Gamecaster, 4K HDMI bağlantısı, Matrix ekran ve NVIDIA Surround teknolojisine sahip olacağı belirtildi. Bu yeni laptoplar an itibariyle 1.599$’dan başlayan fiyatlarla satışta.

MSI yetkilisi “Andy Tung”, MSI’ın en yeni oyun dizüstü bilgisayarlarının, grafik gücünün fazlasıyla artırılarak mobil oyun sektörüne öncülük ettiğini ve NVIDIA’nın GTX 900M serisi ekran kartlarının mobil grafik anlamında şimdiye kadarki en iyi deneyimi sunduğunu belirtti. NVIDIA ise GeForce GTX 970M ve 980M modelleriyle mobil oyun platformlarını performans anlamında masaüstü platformlara oldukça yaklaştırmış görünüyor.

Kaynak =>http://www.hwa.com.tr/msi-oyun-laptoplarini-nvidia-gtx-970m-ve-980m-ile-guncelliyor.html

Arkadaşlar MSI TR Disbiritörlerinden biri olan Sanalmarketim sitesinden aldığım bilgiye göre yeni laptoplar Aralık ayından önce ülkemize gelmeyecekmiş. Biraz daha sabır. Masaüstülerle aramızda performans bakımından yüzde 20 fark kaldı.

• 870M modelini 970M ile degistirmek nasil bir fikir arkadaslar? Sizce fiyati ne olur? 870M in uzerine ne kadar daha veririm?
    En onemlisi sizce degermi bu degisime yoksa gerek yok mu? Simdiden net bisey soylemek dogru degil ama fikirleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX870M kullanıcısına yanıt
    Usta yukarıdaki videolarda benchmark testleri var, kendin karar ver. Her zaman son nesili kullanmak daha avantajlıdır. 870m ekran kartı bir notebook'unuz varsa değiştirmezdim. Benim notebook'um da 630m var, değiştirme vakti geldi de geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JosephOceans

Usta yukarıdaki videolarda benchmark testleri var, kendin karar ver. Her zaman son nesili kullanmak daha avantajlıdır. 870m ekran kartı bir notebook'unuz varsa değiştirmezdim. Benim notebook'um da 630m var, değiştirme vakti geldi de geçiyor.

Verecegim paraya degecekse degistirmeyi dusunuyorum 870mle 970m

• quote:

Orijinalden alıntı: GTX870M

quote:

Orijinalden alıntı: JosephOceans

Verecegim paraya degecekse degistirmeyi dusunuyorum 870mle 970m

Nickini de değiştirmen lazım,uzun iş

• Bende slotlar şartlar vs uyarsa inşallah Monster'a değiştirteceğim 680M'imi 980M ile, 2'ye katlamış benimkini maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Bende slotlar şartlar vs uyarsa inşallah Monster'a değiştirteceğim 680M'imi 980M ile, 2'ye katlamış benimkini maşallah

Ekran kartını değiştiricem derken ssd ve ramlardan olmayın sonuçta rakip firma

• Arkadaş şu intel de yeni nesil işlemcileri bir türlü çıkartamadı gitti. Aynı işlemci ile 3 tane ekran kartı değişti ya. yok 4.nesil+gtx700 serisi , 4.nesil+gtx800 serisi, 4.nesil+gtx900 serisi bakalım daha ne kadar devamı gelecek. 4. nesile kadar işlemcilerle ekran kartları birbirine yakın çıkıyordu bilgisayarlarda ikisi birlikte değişiyordu. Şimdi telefon gibi oldu gtx900 serisi çıktı yeniliyorlar sonra şubatta 5. nesil işlemci çıkarsa yeniden yenilenecek laptoplar derken iş sapıtıyor. Bari 900 serisi ile i7-4800MQ(max 3.7 GHz) kullansalardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.