Msi p35 Neo-f anakartım var forumda aradım ilgili konuyuda buldum ancak ordada arkadaslar aynı dertten şikayetçi ama çare bulamamışlar.
Benim pc de düğmeye bastıktan sonra açılır gibi oluyor sonra tekrar kapanıyor sonra tekrar acılıyor.Resetlerde de aynı şekilde yeniden başlat diyorum , pc kapanıyor 6-7 saniye sonra açılıyor.Ufak bişey gibi görünsede çok uyuz edici bir durum.
Bios ayarlarını default yaptım.Bugün uzatma kablomu ve prizide değiştim.1 saat kadar istediğim gibi oldu ilk basmamda direk açıldı.resetleri 1 saniye içinde yaptı vs vs.Sonra pc yi kapadım üstünden 4-5 saat geçti yeniden açtım gene aynı sorun.Açılır gibi oluyor kapanıyor sonra tekrar acılıyor.Birde bios update yaptım onu geri almanın bir yolu varmı ?
Lütfen yardım edin bazı arkadaşlar bu sorun değil falan yazmışlar ancak çok uyuz edici bir durum lütfen varsa bir çaresi yardım edin teşekküler..
güncell lütfen yardım edinnn :(
o kadar önemseme anakartın doğasında olduğunu sende sölüyosun zaten , ama sana tavsiye powersupply ı değiştirip denesen bakalım nolcak
teşekkürler ama onu en son denemeyi düşünüyorum.Yokmu bu dertten sıkıntı ceken.Yardımmmm :(
güncell
Yardım edin plss.Eğer bu anakarttın bir özelliği ise öyle diyenler var neden herzaman böyle yapmıyor.Bazen yapıyor bazen yapmıyor anlamaıyorum yardıkmmm :(
hocam senin bunu anlayabilmek için sistemini farklı bi psu ile çalıştırmalısın. eger hala aynı sorunu verirse kesinlikle anakrttandır.