BU ANAKARTTAN ALDIM VE WİNDOWS AÇILIŞINDA XP LOGOSUN ALTINDAKİ ÇİZGİ 17 KEZ SAYIYOR. BANA FAZLA GİBİ GELDİ. BAŞKA BU KARTTAN KULLANAN VARSA KARŞILAŞTIRMA AMAÇLI SÜRENİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM.
2 kere sayıyor
HADİ YA. O KADAR KISAMI. VAR Bİ SORUN DEMEKKİ BENDE
arkadaşın anakartı asus gözüküyor
benimmi asus.
bunun anakartla ilişkisi çok çok az p3 bir sistemde bile boot dosyasını optimize ederek normalde 35-40sn açılan işletim sistemi 10-12sn içinde rahatlıkla açılabilir.yapman gerekenler: önce gereksiz xp servislerini kapat başlangıçta açılan yararsız programlardan kurtul defrag yap ardındanda en önemlisi microsoft bootvis ile boot sektörü optimize et sistemin yaklaşık 10sn civarı açılacaktır.
bu arada ide hdd kullanıyorsan biostan ide bus master açık olsun inf update yapmayıda ihmal etme
h.diskim sata2. netten bi araştrma yaptım bununla alakalı bilgi bulamadım. acaba sata portları arasında fark varmıdır. denemedim ama.
ben xp yi kurarken f6 ya basıp sata-raid driver disketinden kurulum yapmadım. acaba bundan olabilirmi. yani xp kendisi tanıdı sata hard diski
sata portları arasında fark yoktur sata7 hariç tabi onu marvel çip i yönetiyor.raid yapmıyorsan f6 ile disketle işin olmayacaktır.yukarda yazdıklarımı uyguladın mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme