Şimdi Ara

msi p35 platinium - ses olayını çözemedim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msi p35 platinium anakart aldım fakat kulaklık ve hoparlorden bir türlü ses olayını ayarlayamadım..

burdan->
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1212
    Realtek High Definition Audio Driver ı indirip yükledim...
    hoparlor girişlerini farklı jaklara takarak denedim nafile...
    sanırım arka panel hoparlor girişlerini fln takınca bi pencere açılması gerekiyo fakat oda açılmıyor....

sorun nedendir acaba???? (bios da onboard audio açık)

• anakartı ilk defa kurdum....acaba kabloları fln eksik mi taktım ???
    ses girişlerine connector ,jumper fln mı takılması gerekiyo???
    (ama öyle bişeyde olsa hiç çalışmazdı..bi ara çalıştırmayı başardım, mikrofonu kullnarak hoparlörden ses geldi, ama müzik çalmadı !,,,driverı kaldırıp yükledim şimdi yine çalışmıyor !)
  • Jack taktıktan sonra, giriş'mi yoksa çıkışmı olduğunu veya hangi hoparlör olduğunu tanıtıyorsun(Line-In, Line-Out, Front, Back, Subwoofer, vs..). Tanıtma işlemini Realtek/MSI kendi programı aracılığı ile yapıyorsun, driver ile birlikte kurulan program. Programı açtıktan sonra sekmelerden anakartın arka panelindeki çıkışlarının resimlerinin bulunduğu bölüme gel. Ordan o çıkışların her birinin üzerine tıkladığında hangi görevi atamak istediğin yazıyor, ordan yeşil olana tıklayıp "Line-Out" işaretlemen(Sana tavsiyem, ilk olarak yeşil renkli jack'a hoparlör kablosunu, pembe renkli jack'a ise mikrofonu takman.). Ardından hoparlörden ses alman gerekiyor. Ayrıca programda dijital ses çıkışı kapalı olmasıda gerekli.
  • sao yaptım ama olmadı..
    şu an sadece mikrofondan konuşunca ses geliyor ama müzik açınca veya programdaki hoparlörlere tıklayınca ses gelmiyor....
    nasıl bi sorundur ki bu ??? acaba windosdan mı ayar yapmam gerekiyor ????
  • sanırım windowsta ayar yapman lazım ses yöneticisinden kulaklık çıkışı kapalı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.