Şimdi Ara

MSİ P35 PLATİNUM&MSİ P7NSLİ PLATİNUM HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba başlıkta belirtiğim anakartlardan birini almayı düşünüyorum sizce hangisi ve neden olmalıdır overclock yapmayı düşünüyorum her ne kadar anlamasamda değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkrler...

• sli yapmayacaksan gerek yok P7n ye..
    p35 hayli hayli yeter...
  • Arkadaşım sli yapmayı düşünmüyorumda pcı 2.0 desteği p35 platinumda yok herhalde yorumlarınız için teşekürler
  • arada cok fazla fiyat farkı yoksa kesinlikle p7n sli al .İlerde ne olur ne olmaz sli bile yapabilirsin .Ayrıca oc ayarları cok geniş.
  • P7N de işlemci ve ram ayarları ayrıymış yani dandik ramlerle bile çok iyi overclock oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu3457 -- 11 Nisan 2008; 17:13:18 >
  • MSI P7NSLI Platinum u bende düşünüyorum ancak hiçbir yerde test veya incelemesine rastlamadım.
  • quote:

MSI P7NSLI Platinum u bende düşünüyorum ancak hiçbir yerde test veya incelemesine rastlamadım.

x38 lerden daha iyi performasa sahip diyenler inceleme yapamıyor şimdi ben buraya yine yazıyorum msı anakartlar %90 sorunlu anakartların %10 temiz çıkıyor alan ya kullamıyor yada kendini kandırıyor 2. el kısmınna bakınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaos9

MSI P7NSLI Platinum u bende düşünüyorum ancak hiçbir yerde test veya incelemesine rastlamadım.

sanırım bu linkler yardımcı olur size
    http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/msi_p7n_sli_platinum_750i_based_motherboard/5
    http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=2474

• quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

x38 lerden daha iyi performasa sahip diyenler inceleme yapamıyor şimdi ben buraya yine yazıyorum msı anakartlar %90 sorunlu anakartların %10 temiz çıkıyor alan ya kullamıyor yada kendini kandırıyor 2. el kısmınna bakınız

Msi anakart kullandınız mı hiç ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ooozer

quote:

quote:

Msi anakart kullandınız mı hiç ?

bir masaüstü bir de dizüstü
    http://forum.donanimhaber.com/m_21687801/tm.htm

dizüstünü değiştirdim ama masaüstünü değiştiremedim

• ooozer kardeş linkler için teşekkürler.
  • yenerbalcı kardeş ben simdiye kadar asus kullaniş ve çevremdekilere asus bileşenli pcler toplamiş idim fakat şuanda msi p35 paltinium kullaniyorum ve çok da memnunum şuanakadar hiçbir sorun yaşamadım bir tanede oyun için pc toplamak istiyorum. peki sizin tavsiyeniz ne olurdu acaba.?
  • @yenerbalcı

Bendeki anakartı 865PE NEO II ( Çıkış tarihi : Aralık, 2003) halen daha kullanmaktayım.

@system-exxe

P7N 'de ramlere ayrı overclock yapabilme imkanınız var, ve ileride SLI yapmayı düşünürseniz desteği var.

P35 Platinum da güzel anakarttır.

2sinide alırsanız memnun kalıcaksınız bence.

Edit : yazım hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 13 Nisan 2008; 0:48:26 >
  • MSI süperdir tüm anakartları sollamış gidin alın

Yabancı sitede x38 leri x48 leri 780i devirmiş

Teknolojide geriye doğru gidilmez BU KANUNDUR

yabancı site diye her şeye inanmayın benim güçüm yetmiyor bu anakarları almaya 300-450 usd bu kartları alamadım diye bu kartları kötüleyemezsiniz

Bu sitede x48 alan arkadaşın puanına bakın ondan sonra konuşun msı P7NSLİ anakartın testini yapın puanlarınızı görelim

Birbiriyle uyumsuz parçaları takarak anakart test edilmez ( örnek DDR2 1600 destekliyorsa raminizde DDR1600 olacak DDR2 800 olmayacak )

Gücünüz yetmiyorsa x38 x48 780i susun

x48 ....TEST İNCELEME
    http://forum.donanimhaber.com/m_22405144/tm.htm ( Gidip yabancı sitede aramayın burada gerceği var )

msı P7NSLİ test incelemesini kim yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 13 Nisan 2008; 2:14:05 >

• MSI tavsiye ederim.

Şu an P6N SLI v1 kullanıyorum. Yani bir eski model. 650I çipset.
    430fsb yapıyor. (Kuzey koprusu modifiyeli tabiki)
    Ram hızı fsb'den bağımsız ayarlanabiliyor.
    Kendi bölenini kendisi hesaplıyor.

Yenileyecek olsam P7N SLI Platinum alırdım.
  • en iyi kart MSI dır harika f/p

yenerbalci başka firmada çalısıyo ztn
  • quote:

MSI süperdir tüm anakartları sollamış gidin alın

Yabancı sitede x38 leri x48 leri 780i devirmiş

Teknolojide geriye doğru gidilmez BU KANUNDUR

yabancı site diye her şeye inanmayın benim güçüm yetmiyor bu anakarları almaya 300-450 usd bu kartları alamadım diye bu kartları kötüleyemezsiniz

Bu sitede x48 alan arkadaşın puanına bakın ondan sonra konuşun msı P7NSLİ anakartın testini yapın puanlarınızı görelim

Birbiriyle uyumsuz parçaları takarak anakart test edilmez ( örnek DDR2 1600 destekliyorsa raminizde DDR1600 olacak DDR2 800 olmayacak )

Gücünüz yetmiyorsa x38 x48 780i susun

x48 ....TEST İNCELEME
    http://forum.donanimhaber.com/m_22405144/tm.htm ( Gidip yabancı sitede aramayın burada gerceği var )

msı P7NSLİ test incelemesini kim yapacak

2004 ten beri msi anakart kullanıyorum gayet memnuınum msi ın kartları asusa göre fiyat performansta bence daha üstündür. Bence kötülemeyelim. Ayrıca zaten 2-3 senede garanti veriyorlar buda yeter herlde

• walla ben p35 platinium kullanıyorum pc 2 aydır açık nerdeyse hiç sorun çıkarmadı almanı tercih ederim ama slı yapcaksan p7n derim ama kaç kişi slı ile uraşıyor onuda bilemem yani tercihim p35 den yana
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 14 Aralık 2008; 21:17:13 >
  • Bugün 1 tane daha msı zedesi buldum ( bu formda )

http://forum.donanimhaber.com/m_21687801/tm.htm Cem Yılmazın Full Fors Reklamına Benzedi 15.4.2008 alırım anakartınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 15 Nisan 2008; 8:08:17 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.