Şimdi Ara

MSİ P35 PLATİNUM&MSİ P7NSLİ PLATİNUM HANGİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

Bugün 1 tane daha msı zedesi buldum ( bu formda )

http://forum.donanimhaber.com/m_21687801/tm.htm Cem Yılmazın Full Fors Reklamına Benzedi 15.4.2008 alırım anakartınızı

Arkadaşım sana karşı şirketten para mı ödüyorlar MSI'ı kötüle diye. Her anakart markasında bazı sorunlar olabilir. Sen böyle yapmaya devam edersen yarın başkaları da gigabyte veya asus için aynı şeyi yapacaktır. Bu yüzden bu tavrından vazgeçmeni öneriyorum.

• Her marka için okadar örnek var ki.Bazılarının MSI dan canı yanmış.Yerden yere vuruyor sürekli veya rakip firmada çalışıyor.Doğal olarak çekemediği için kötülüyor.Bu tavrı profesyonel kullanıcılar yapmaz.Futbol takımına çevrildi şu forumda bazı şeyler.
  • Ben gayet memnunum, imzamdan da belli oluyordur...

MSI P7N Platinum'u tavsiye ederim.
  • konu sahibi pek uğramıyor galiba

P7N daha yeni bi karttır...
    ama P35 PCi-ex 2.0 olan kartı kullanır..
  • p35 platinium da P35 PCi-ex 2.0 ı destekliyormu? yoksa benmi yanlış anladım.
  • arkadaşlar bugün aldım p7n sli platinum'u kurdum anakartı herşey çok güzelde format atamadım, biosuda baya kurcaladım bi türlü ilk önce cd/Dvd'ye girişi yaptıramadım bilen varsa yardımcı olursa çok makbule geçer, şu işi halledersem o.c çalışmalarına ve bir inceleme yapmaya başlicam
  • arkadaşlar anakartı kullananlardan cevap bekliyorum biri söylesin bir zahmet nasıl yapılacak bu iş, eski işletim sisteminin üstüne taktım resmen anakartı gerçi hiçbir sorun yok, ama temiz sistem kurmak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

arkadaşlar bugün aldım p7n sli platinum'u kurdum anakartı herşey çok güzelde format atamadım, biosuda baya kurcaladım bi türlü ilk önce cd/Dvd'ye girişi yaptıramadım bilen varsa yardımcı olursa çok makbule geçer, şu işi halledersem o.c çalışmalarına ve bir inceleme yapmaya başlicam

eheheh kulanmadıgım için bilemicem ama hemen hemen her kartta aynı idir bu menuler ilk önce hdd leriniz satamı dvd ya da cdrw satamı bunlar sölerseniz sevinirim ondan sonra eğer raid yapmıyacaksanız configure as sata ide yapın eğer elinizde ahci disketi var ich9r ahci yapabilirsiniz ondan sonra save and exit sonra boot menusunde görülür disk ya da romlarınız ilk önce sataları nasıl kullancagınız anakarta belirtmeniz lazım

• valla kardeş sağolda, ben eski anakartta aynı durumu yaşamaştım çok rahat halletmiştim, dediklerinin aynısını yapacaktım ama bunun bios farklı anlamadım bişey, birazcık daha kurcalayım bakalım
  • bak resimdeki bios sanırım seninki benimki ile aynı diyebilirim hemen hemen sol tarafdaki 2. ve 3. sekmelerde butun ayarların oraları kurcala .. şimdi işteyimö biosa girip resim çekemiom :D

MSİ P35 PLATİNUM&MSİ P7NSLİ PLATİNUM HANGİSİ?

3.sekmede (yanlış hatırlamıyor isem) boot ve configure as sata [ide] [ahci] [raid] olucak bunlardan [ide] seçicen eğerki raid ile işin yok ise bunu yaptıktan sonra save and exit dicen ve bi daha biosa girip 2. sekmede boot menu bulacan sonra orda romun ismi yazar misal bende samsung var sh-20 gibi bişiler yazıyor idi içindeki manufacturer id gibi bişiler yazıyor yani 1.cdroım aarmıcan da marka ismi arıcan öle söliim sonra save and exit(xp cd içinde) boot olması gerekmekte..

anakart biraz inceledim yabancı sitelerden p35 platinum gibi msi gene güzel iş çıkarmışa benziyo gene bi f/p ürünü olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 19 Nisan 2008; 13:39:07 >

•  MSİ P35 PLATİNUM&MSİ P7NSLİ PLATİNUM HANGİSİ? buyur hocam biosumun resmi burdan anlatabilirisen daha iyi olur
  • dediğim gibi ana bios ekranında 2. sekmede boot terimini ara..(3ünde olabilir) yanılmıyor ise default olarak satalarını ide yapmış yani ayarlı sadece first boot device asus dvd rw göstermen yeterli olucak....
  • tamam hocam hallettim çok sağol, dün tüm sistemi söktüm kasayı temizledim, yeni anakart ile zerotherm nirvana soğutucuyuda taktım filan derken akıl kalmamış heralde ben başliyim artık çalışmalara
  • Peki arkadaşlar;

P35 Platinum ile 500FSB'yi gören var mı? Mümkün mü?
  • P7N SLI PLATİNUM sahip arkadaşlara bi sorum var. DH'da çıkan bir haberde yanlış hatırlamıyorsam kartın yanında zalmanın işlemci fanı hediye ediliyordu. Böyle bişey var mı?
  • TsG arkadaşhttp://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2142&page=13 burdaki incelemeye göre 500FSB yi görmüşler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

P7N SLI PLATİNUM sahip arkadaşlara bi sorum var. DH'da çıkan bir haberde yanlış hatırlamıyorsam kartın yanında zalmanın işlemci fanı hediye ediliyordu. Böyle bişey var mı?

Yok arkadaşım, Türkiye'de bu şekilde bi kampanya yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hapurga

TsG arkadaşhttp://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2142&page=13 burdaki incelemeye göre 500FSB yi görmüşler.

O incelemeyi gördüm hocam da, acaba bizim memleketteki kullanıcılar denedi mi, başarılı olan var mı gerçekten, onu görmek istemiştim... Wolfdale'ler ile yapılabilir belki, ben P7N SLI Platinum ile ulaştım, P35 platinum'u merak ediyorum.
  • quote:

tamam hocam hallettim çok sağol, dün tüm sistemi söktüm kasayı temizledim, yeni anakart ile zerotherm nirvana soğutucuyuda taktım filan derken akıl kalmamış heralde ben başliyim artık çalışmalara

hadi hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: TsG

Peki arkadaşlar;

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=324589 benden bu kadar...

internette 600fsb alan da var : )

• quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

quote:

tamam hocam hallettim çok sağol, dün tüm sistemi söktüm kasayı temizledim, yeni anakart ile zerotherm nirvana soğutucuyuda taktım filan derken akıl kalmamış heralde ben başliyim artık çalışmalara

hadi hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: TsG

Peki arkadaşlar;

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=324589 benden bu kadar...

internette 600fsb alan da var : )

Yok ya ne 600fsb si 700fsb 800fsb alan bile var

MSİ P35 PLATİNUM&MSİ P7NSLİ PLATİNUM HANGİSİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Nisan 2008; 18:06:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.