Şimdi Ara

MSİ P35 PLATİNUM&MSİ P7NSLİ PLATİNUM HANGİSİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

tamam hocam hallettim çok sağol, dün tüm sistemi söktüm kasayı temizledim, yeni anakart ile zerotherm nirvana soğutucuyuda taktım filan derken akıl kalmamış heralde ben başliyim artık çalışmalara

hadi hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: TsG

Peki arkadaşlar;

P35 Platinum ile 500FSB'yi gören var mı? Mümkün mü?

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=324589 benden bu kadar...

internette 600fsb alan da var : )

Yok ya ne 600fsb si 700fsb 800fsb alan bile var

• ne 600 fsb si uyduruyorlar ben sadece gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Nisan 2008; 14:35:23 >
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce p7n SLı anakart aldım.Ve ilk başlarda sistem boot etmiyordu.Yani ekrana görüntü gelmiyordu.Aldığım firmaya geri yoladım ve yapılan kontrollerde sorun olmadığı söylenip geri yollamıştı.Daha sonra bana geri geldiğinde 3 gün ekrana görüntü geldi ve sorunsuz biçimde kullandım.Fakat 3 gün sonra tekrar sistem boot etmemeye başladı ve daha sonra hiç acılmamaya başladı.Tekrar garanti için teknik servise yolladım ve 2 hafta sonra para iadesi yaptılar.(Disb. Firmanın elinde P7N SLI kalmamıs.)Yani Sorunlu bir chipset olabilir.Size tavsiyem daha değişik chipsete yönelmenizdir...
    Şimdi ise X38 DS4 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 22 Nisan 2008; 14:52:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce p7n SLı anakart aldım.Ve ilk başlarda sistem boot etmiyordu.Yani ekrana görüntü gelmiyordu.Aldığım firmaya geri yoladım ve yapılan kontrollerde sorun olmadığı söylenip geri yollamıştı.Daha sonra bana geri geldiğinde 3 gün ekrana görüntü geldi ve sorunsuz biçimde kullandım.Fakat 3 gün sonra tekrar sistem boot etmemeye başladı ve daha sonra hiç acılmamaya başladı.Tekrar garanti için teknik servise yolladım ve 2 hafta sonra para iadesi yaptılar.(Disb. Firmanın elinde P7N SLI kalmamıs.)Yani Sorunlu bir chipset olabilir.Size tavsiyem daha değişik chipsete yönelmenizdir...
    Şimdi ise X38 DS4 aldım

Hocam, aynı dert benim başıma geldi inanırmısın. Hem de iki kere!...

Anakartı almamın haftası MSI sitesini kontrol ettim, v2.0 bios vardı. Benimki ilk bios olan v1.0'dı. Siteden indirip güncelledim. Ertesi gün boot ederken birden görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Servise gönderdim, "v2.0 bios sorunluydu, o yüzden göçmüş" deyip yenisiyle değiştirdiler...

Gelen yeni anakartta 2 hafta sonra windows masaüstündeyken birden göçtü, görüntü gitti. Resetlendi zannettim ama aynı şekilde göçmüştü. Servise gönderdim tekrar, haber bekliyorum şimdi. P35 Platinum ile değiştirmek istiyorum.

1 ay olmadan 2 aynı arıza, chipsette sorun olabilir...

• beyler ozaman P7N sli ler problemli galiba.
    platinum dan hiç duymadım ben böyle bişey hep memnumum güzel iyi diyorlar.
  • Geçmiş olsun.Ozaman genel problem olma ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 22 Nisan 2008; 19:52:26 >
  • ayrica p35 platiniumdaki silentpipe ozellıgi bildiginiz gibi msi ankartlarda en goze carpan ozellıktır gercı normal bısı oldu artık ancak soyle 12cm bi fanla ankarta verıgınız havanın ne kadar performansı etkıledıgını gorebılırsınız!
    ben 5cm lık bir fanla denedım 9w pille sıstem sıcaklıgı 5C bırden dustu..AFERİM MSİ SANA
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

ne 600 fsb si uyduruyorlar ben sadece gülüyorum

sen gülmeye devam et,her açılan topicte msi aleyhinde yazman için iyi para alıyonmu bari

gidersiniz maviden aynı seri laptopu daha ucuz diye toplarsınız onda sorun çıkıncada gelirsiniz buraya bütün markaya mok atarsınız

kullanmadığım kart kalmadı nerdeyse en sorunsuzu msi'dı'şimdiye kadar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.