Şimdi Ara

MSI P35 Platinum Ve e4500 Overclock Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunlardan Başlıyorum; Anakartın Üzerindeki Jumperları 266/333 Çekdiğim Zaman Pc Açılmıyor Sadece 200 De Açılıyor Onlada 237 Fsb Nin Üstünde İşlemci Stabil Olmuo Ky Olsa Nolur Fazla Bi Artış GöStermio BUnun Nedeni NEdir Anakart tamı Sorun Var Yoksa Eksik Bişi mi Yapıyorum , Volt Vermedim Hiç Biyere Ki 40 Fsb Artış İçinDe Vermeye Gerek Yok Diye Dusunuyorum , Birde Geçen Hafta Vatandan Aldım Anakart ile İşlemciyi Sorun Çözülmesse Gitsem Gigabayt P35 Ds4 Ve E2160 La Deiştirirlermi

Sistemim

Intel C2D E4500(Stok Fan)
    MSI P35 Platinum
    2x1 GB Ocz Soe DDR2 800Mhz
    OCZ 600W Psu

• dostum anakartın Jumperlerini oc konumuna yani aşşağı doru getir. Daha sonra pcnin power tuşuna bas kendi kendine bir takım resler atacaktır bu pcnin açılmayacağı anlamına gelmez sadece anakart işlemciyi o hale birden getiremediği için yavaş yavaş alıştırarak getiriyor. Aynı sorun benim başıma e2180 ile gelmişti ilk başta 5-6 res attıktan sonra kendi kendine sorun düzeldi. zaten açıldıktan sonra her seferinde 5-6 res atmıyor 1 kereye mahsus bir olay bu ve sakın anakartını değiştirme bence çok kaliteli ve ısınmayan bir kart düşün ben e2180 ile 3.2 ye çıkıyorum sıcaklık 40 derece ve anakartın sıcaklığı ise sadece 25 derece gerisi sana kalmış bu kadar açıklama yeterli sanırım ;)

buda benim oc denemem
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=281642

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new_cont -- 14 Aralık 2007; 6:08:53 >

• Saol , Denicem Birazdan
  • Dostum Gene Aynı Sorun 1 Defa Acılıp Kapanıo Oda Gücü Kestim İçin sonra Ledler Kırmızı yanı Beqlio Oyle İşlemcinin Fanı Falan DOnuo Ama Acılmıo Pc 10 dk Falan Beqledim Tık YOk
  • en iyisi jumperleri eski konumuna getir yavaş yavaş Fsb yükselt işlemcin sorun yaratıyor olabilir.
  • En İyisi Geri Götürim Vatana .
  • Fikri Olan Yokmu Yha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de vardı ole bi sorun o/c yapmayı bırak autodan manuele bile alınca pc acılmadan resetliordu gigabyte 945 ds3 dü geri yolladım oldu dediler yine aynı problem vardı ana kartı degiştirdim gigabyte 650i sli aldım yine aynı
    yine degiştirdim p5n-e sli aldım ve acayip memnunum super bir anakart e4400 u 2 den 3 ghz ye hic sorunsuz cıkıyo ısı 30 derece ama psuda dandikti benim onuda degiştirdim 500w fortron var hiç sorunum yok şuan
    daglara taşlara:)
  • arkadaşlar bu anakart için en az 400 W Gerçek Psu lazım Bunu göze alarak yorum yapınız ;)
  • Anakartla İşlemciyi götürdüm vatana mesaj geldi Anakart deişcekmiş yarın gidip alcam aynısınımı Alsam baska bişimi Alim
  • eğer başka alırsan muhakkak p35 serisi al ilerde anakart almak zorunda kalmazsın.

bide sli desteği olan bi anakart al yalnız 2. PCI slotununda P35 Platinum daki gibi 4x değil 16x te çalışan bir anakart alırsan senin için daha ii olur...
  • Valla arkadaşım ben de aynı karta sahibim bazı yorumlar gözümü korkutmuştu gigabayte alcaktım sonra vaz geçtim bu kartı aldım 500watt lıkta güçkaynağı almıştım çok memnunum o.c. pek yapılmayan bir şeyi yaptım ben mesela degerler normalde yavaş yavaş arttırılır ben jumper lar 266 (gerçi biosta 333 gözüküyordu) tıda iken birden 400 e çıkardım ramlare voltaj verdim zamanlamalarını cl4 yaptım sorunsuz açıldı stabildide jumperleri 333 getirip 400 de bıraktımtestlerini felan yaptım stabil şu ana ısı 30 larda yük altında 55-60 civarı(TaT,orhos vb) anakart cidden güzel ısınmıyo zamanında yine acorp diye bir anakart almıştım oda süper çıkmıştı yada benim şansımdı.
  • Slı ve CF Le işim Yok Saten Askere Gitcem Gidene Kadar GElince İşimie Yaramaz Saten Gidiom birazdan bakarız orda Abit le Gigab nin Ds4 Aklıma Yattı
  • bende ayni sorunu yasıyorum.Jumperları cıkardıgımda veya yerini degistirdigimde pc acılmıyor.Sadece default halindeyken acılıyor.Neden boyle oluyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.