MSI P67A-GD55 B3 bu anakartı kullanan arkadaşlar açılışta siyah ekran sağ alt köşede 98 yazıyor ve 7-8sn sonra anakart logosu ve windows açılış ekranı ile sistem açılıyor bu baştaki 98 yazan siyah ekranın manası nedir acaba? Bir hata kodu mu kitapçıkları oldukça yetersiz bir sonuca varamadım oradan. Bu anakartı kullanan arkadaşların hepsinde bu ekran gözükmekte mi? Bios live update yazılımı ile en son sürüm olanını kurdum. Sistemde imzadaki gibidir?
İkinci soru ise bu anakart modelinde biosta cpu fanının güç tüketimine göre hızını kendi azaltıp arttırma özelliğini nereden ayarlıyoruz?
şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Screammm
MSI P67A-GD55 B3 bu anakartı kullanan arkadaşlar açılışta siyah ekran sağ alt köşede 98 yazıyor ve 7-8sn sonra anakart logosu ve windows açılış ekranı ile sistem açılıyor bu baştaki 98 yazan siyah ekranın manası nedir acaba? Bir hata kodu mu kitapçıkları oldukça yetersiz bir sonuca varamadım oradan. Bu anakartı kullanan arkadaşların hepsinde bu ekran gözükmekte mi? Bios live update yazılımı ile en son sürüm olanını kurdum. Sistemde imzadaki gibidir?
İkinci soru ise bu anakart modelinde biosta cpu fanının güç tüketimine göre hızını kendi azaltıp arttırma özelliğini nereden ayarlıyoruz?
şimdiden teşekkürler.
Hocam bende bugün msi z77g43 anakartla sistem kurdum aynı sorun bende de var siz çözdünüz mü bu hatayı
Yok maglesef yenı bıos cıkmıs bıraz sonra onu deneyecegım.
birds arastırmama gore mdi 98 kodunun karsılıgı suimis:
Console Output/input devices/Console initialization and Load optıon Rom(VGA,Raid,parallesl ports,serial ports...)
bana bır anlam ıfade etmedı bu acıklama. Bu acıklamayı msi turkıye yolladı maılıme yanıt olarak.
Temmuz ayında yayınlanan bios update ile sorun düzeldi bios arayüzde daha kullanışlı hale getirilmiş
Teşekkürler hocam. Bende bios güncelledim 1-2 defa yine öyle hata verdi ama daha vermiyor hayırlısı
bende de var bu olay. msi nin sitesindeki en son çıkan biosu mu yüklemeliyim? stabil midir bu bios ?