Şimdi Ara

MSI P6N SLI platinum ve hi-level ramler.Arkadaşlar büyük derdim var bi el atsanız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk başta asus P5B board kullanıyordum.4gb rami tanıtamayınca anakarttan soğudum.zaten değiştirmekte istiyordum.gittim msi p6n sli platinum aldım işte.işin ilginç tarafı önceden windowsda gözüken 2,93gb ram oldu şimdi 3,0gb.xp 32 bitin 4gb ı desteklemediğini bende biliyorum.fakat arkadaşımda 4 gb kullanıoyr ve onda 3,25gb gözüküyor.biosla ilgili bi sorun yok orda zaten 4gb.asıl bi sorun daha var artık bilgisayar sürekli mavi ekrana düşüp duruyor.bi türlü stabil çalışmıyor.artık tek düşüncem ramlere kaydı.bu ramle dual kit ddr2 800 mhz.ama bilindiği üzere kalitesiz ramler.acaba bunalrımı değiştirsem ? bu arada vistayıda kurdaum ondada sürekli mavi ekrana düşüyorum.bi yardım edin arkadaşlar gözünüzü seveyim.

• Yokmu şimdi yardım edecek kimse.arkadaşla rbu ramler mi uyum sağlamıyor bu anakarta.gidip kafayı kırıo ocz nin OCZ REAPER X 4GB 800 MHz DDR2 CL4 EB KIT (2X2GB) ramlerinden alıcam.yeterki sorun ortadan kalksın.bi yardım edin lütfen.
  • Ramler uyumsuz olabilir

Bios güncellemeyi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

Ramler uyumsuz olabilir

Bios güncellemeyi dene

biosu güncelledim hocam.şuanda v1.5 dahada yenisi yok zaten.acaba powerdan olurmu die düşünüyorum ama zannetmiyorum.550w asus power kullanıyorum ?
  • güncell
  • Hala cevap atan kimse yokmu ?vayy bee
  • Ramlerinizi tek tek çalıştırmayı deneyerek, eğer sorun RAM de ise sorunlu RAM i bulabilirsiniz.

Mavi ekrana HDD nizdeki herhangi bir sorunda neden olabilir. HD TUNE adlı programla hddnizde error testi yapabilirsiniz..

HD Tune (HDD testi)
    Versiyon 2.53
    http://www.hdtune.com/hdtune_253.exe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.