Şimdi Ara

MSI PE60 6QE-407XTR Hakkındaki düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alıcağım bilgisayarı oyun,solidworks,autocad,fortran gibi programlarda kullanacağım.Sistemler markalar hakkında bilgilerim eskiden kaldığı için yardımınıza ihtiyacım var malum teknoloji her gün değişiyor Hp ve toshibanın isimden kazandığını düşünüyorum kalitesinden değil.Lenovo ise iyi yükselen göze batan bir marka ama kendi kullanan arkadaşlarımdan iyi dönüşler aldım diyemeyeceğim.Bende Msı,Monster ve Asus a yöneldim.Araştırırken başlıkta belirttiğim MSI marka PE60 6QE-407XTR model bilgisayara denk geldim.Kıyas yaptığımızda msı kalitesi ve marka değerine göre ve tabi ki özelliklerine göre fiyatını uygun buldum.
    Başka bir forumdan arkadaş IPS ekran panel kanalında dolayı olduğunu dile getirmiş.''6QE modelinde kullanılan IPS ekran panelinin Chi Mei marka bir Tayland firmasının panelini kullandığını buldum.'' şeklinde dile getirmiş.Bu tam olarak nasıl bir etki yaratır ve özelliklerine bakarak ya da kendinizde veya çevrenizde gördüğünüz kadarıyla bilgisayar hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Başka önerileriniz varsa max 4000 tlye kadar onlara da açığım.
    Şimdiden teşekkürler,iyi forumlar..

Ürün Özellikleri
    (Bilgisayarı aldığımda SSD taktıracağım)

PE60 6QE-407XTR
    İşletim Sistemi: Dos İşletim Sistemi
    Ekran Kartı: 15.6" FHD (1920x1080) Yansımasız Ekran
    İşlemci: Intel® Core i7-6700HQ (6M Cache, up to 3.50 GHz)
    Chipset: Intel® HM170
    Ekran Kartı: Nvidia GTX960M 2GB GDDR5
    Hafıza: 8 GB DDR4
    Hafıza Yuvası: 2 Slot
    Maksimum Hafıza: 32 GB
    Hard Disk: 1TB 7200RPM
    Optik Okuyucu: DVD Super Multi
    Ön Kamera: HD type (30fps@720p)
    Klavye: Arka Aydınlatmalı SteelSeries Klavye
    Ses: 4x 2W speakers + 1x 3W woofer
    Pil: 6-Cell Li-Ion (41WHr)
    Boyut (WxDxH) (mm): 383 x 260 x 27mm
    Ağırlık: 2.3kg
    Güç Adaptörü: 120W

• +++++
  • ++++++++++++++
  • Ben de aynı civarda birşey düşünüyorum ,monster abra serisi 3800 e fena değil ,bilgi sahibi olanlar kıyaslayabilir mi?
  • +++++++++++++

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.