Şimdi Ara

MSI PİLİ SATIN ALMAK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ BİR SİTE VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EĞER BİLDİĞİNİZ VİR YER VARSA BANA SUNABİLİR Mİ YALNIZ BEN ARADIM VE BULAMADIM ...

• e-bay de gordum diye hatirliyorum, 100 euro nun altinda ise vergi odemiyosun sadece ufak bi hosgeldin parasi aliyolar. sadece cargo + hg parasi ile bulabilirsin sanirim. bi bak istersen
  • ebay.com'da varsa ve oradan almayı düşünüyorsan, satıcının feedback'lerine bakmanı, %98'in altındaysa almamanı ve Power Seller olup olmadığını kontrol et. 100 Euro olayına gelince, kesin gümrük ödüyorsun diye birşey yok. Gümrükçünün o anki psikolojisine bağlı bir durum. Bir kaç ay önce aldığım 260 $'lık ürüne gümrük veya herhangi br vergi ödemedim. Ayrıca satıcıyla irtibat kurup numune ya da hediye diye belirtmesini iste...
  • ye yaw hhcihan,

ben de ayni durumla 1 kac kez karsilastim. Gumruk Memurunun o anki ruh haline gore garip gurup seyler yasadim. Birinde gumruge girmeden direk evime kadar geldi, birinde cagirdilar gittim buyrun dediler aldim geldim, birinde yasladilar vergiyi odedim ucude ayni urun, adamlarin ruh hali cok onemli sanirim. :) iceri girmeden once pencereden bi 10 dakika izleyip ruh hallerini kontrol etmek lazim :0
  • türk sitesi yok mu
    varsa sevinirim
  • yani pek güvenemiyorum
  • www.e-elektronikci.com

burdan bi bak,tr SİTESİ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.