Şimdi Ara

MSI PRO 16 FLEX8GL-024XEU Hepsi Bir Arada Masaüstü Bilgisayar, 2960 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI PRO 16 FLEX 8GL-024XEU Hepsi Bir Arada Masaüstü Bilgisayar, 15.6 HD, Multi Touch, Celeron N4000, 4GB RAM, 256GB SSD, DOS, Siyah
    Fiyat 2960 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaa60 -- 26 Aralık 2020; 1:11:24 >

• İş yerinde kullanmak için ofis İnternet vb iş görür mü ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smhuygun S kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak en ucuz 4 bin lira, diğer birkaç sitede, bende üniversite için iş görür mü diye bir bilene sormak istedim.
  • ev, iş standart internette dolaşırım vs için uygun bilgisayar.

• TN panel dikkat edilmeli, resimdeki açıda görüş kötü olabilir.
    Ayrıca üniversite için bence dizüstü alınmalı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciye güvensem alırım da, o işlemci çok götürmez sistemi. Modlu windows ile belki hızlı kullanım şansı doğar.

• telefon bundan daha hızlı

15.6" HD masaüstü

herkes ileriye giderken 20-30 yıl geriye gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Aralık 2020; 2:38:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında fena değil. Taşıması muhtemelen bir dizüstüden çok daha kolay olacaktır. Dar alanlarda avantaj sağlar, kütüphanede vs. çalışırken birebir. Kompakt bir klavye-fare setiyle tadından yenmez.

• hocam cihaz 4kg. + sarj aleti + klavye + fare. nasıl dizüstünden daha kolay taşınıyor. ancak masaüstü yerine alınabilir bu cihaz. 3-4 bin lira bandına laptop alın bunu alacağınıza daha iyidir.

• Kemoterapi sıkıntı olmaz diyen alsın

• n400 işlemciyi alırken iyi düşünmek lazım. her ucuz ürün alınmaz, verdiğiniz 2960 tl heba olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne lan hem de bu fiyata :D

• Bir an işlemci Pentium sandım

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Cihaz 1.9 kg
  • cezaa60 kullanıcısına yanıt
    İlanda 4 kg yazıyor. Ona istinaden yazmıştım.
  • win 10 ile sinir krizi geçirebilirsiniz.. belki hafif bir os ile kullanılabilir.

• Celeron işlemci idi ilk bilgisayarım.O zaman bile beni idare eder diye almıştım internet için.sanırım 20 yıl önceydi.Hala celeron işlemci kullanmak nedir.Çöpe atacak paranız varsa alın.A101 deki aidata yı alın daha ucuz.

https://www.a101.com.tr/elektronik/aidata-fit-i5-all-in-one-tumlesik-bilgisayar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 27 Aralık 2020; 12:47:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.