O karttan bir tane daha alıp Crossfire kesinlikle yapmayın. Katiyen değmez. Eski 5000 serisinin Crossfire verimi yeni seriye göre oldukça düşük. Ekran kartına ayırabileceğiniz bütçe ne kadar onu belirtin ve güç kaynağınız nedir? Onlara göre yeni bir ekran kartı tavsiyesi alın.
2500K mı? 5670 mi? Lanet olsun, gel işlemcileri değişelim :P Konu: 5670 çok yavaş kalır o işlemciye ama gene de bilmiyorum, CF yapmak yerine en az 560Ti 570 falan al
quote:
Orijinalden alıntı: born2bemad
O karttan bir tane daha alıp Crossfire kesinlikle yapmayın. Katiyen değmez. Eski 5000 serisinin Crossfire verimi yeni seriye göre oldukça düşük. Ekran kartına ayırabileceğiniz bütçe ne kadar onu belirtin ve güç kaynağınız nedir? Onlara göre yeni bir ekran kartı tavsiyesi alın.
+1
Toplam bütçeniz ile güç kaynağınız(PSU) belirtin ve size tavsiyede bulunalım
hd5670 çiftlemeye değmez.onu sat ve en azından bir hd5770 al
arkadaşlar helal olsun daha şimdi yazdım anında 4-5 tane cevap geldi. Müthişsiniz ne diyeyim. Bütçem 1.500 civarı anakart, kasa ve PSU nun bu olmasında karar kıldım işlemci kesin değil ama 2500k olabilir bir ara AMD olarak bunu düşündümhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2312