Resolution: 1920 x 1080 Texture Quality: 2 Shadow Quality: 3 Anisotropic Filtering: 16 SSAO: ON Vertical Sync: OFF DX11 Tessellation: ON DX11 Advanced Shadows: ON DX11 MSAA Samples: 1
Benchmark Summary:
Number of frames: 13131 Average Frame Time: 8.0ms Average FPS: 125.2
quote:
Orijinalden alıntı: cestvrai
i7 2600k kesinl,kle hata olmaz tavsiye edilir 6970 cfx ile cok başarılı bir düzenek olur 6970leri msi tf II almanız oneririm
msi tf II dediğin hangi modeli hocam, ASUS direcut ii düşünüyorum ben.
ilerde bende crossfire a geçme düşüncesindeyimde micro stutteringe dikkat ettin mi hiç ?
güzel sistem hayırlı olsun
CF yapan arkadaşa sorum olacak oyunlarda sorun yaşıyormusun?
quote:
Orijinalden alıntı: berkince99
Şu ana kadar Metro 2033 ve AVP hariç sorun yaşamadım. Metro 2033'te bir ayar yüzünden oyun açılmıyor, onu kapadım sorun çözüldü. AVP'de de oyuna kaldığım yerden devam etmek istediğimde grafik ayarlarını değiştirmişsem oyun desktop'a atıyor; enteresan bir sorun :)
quote:
Orijinalden alıntı: CRaSHTR
quote:
Şu ana kadar Metro 2033 ve AVP hariç sorun yaşamadım. Metro 2033'te bir ayar yüzünden oyun açılmıyor, onu kapadım sorun çözüldü. AVP'de de oyuna kaldığım yerden devam etmek istediğimde grafik ayarlarını değiştirmişsem oyun desktop'a atıyor; enteresan bir sorun :)
Metro 2033'te yaşadığın sorun varya hangi ayarı kapadın AA kapamadın inşallah?
AA açık ama sanırım MSAA'da hata alıyorum. Emin değilim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cestvrai
i7 2600k kesinl,kle hata olmaz tavsiye edilir 6970 cfx ile cok başarılı bir düzenek olur 6970leri msi tf II almanız oneririm
msi tf II dediğin hangi modeli hocam, ASUS direcut ii düşünüyorum ben.
DirectCU II almanız daha mantıklı olacaktır
DirectCU II 3 slot kaplıyor, gereksiz.
quote:
Orijinalden alıntı: CRaSHTR
DirectCU II 3 slot kaplıyor, gereksiz.
3 slot kaplıyor diye almıyım mı şimdi kartı :D
peki metroda dx11 secenekleri var testellasion ve dof. ikiside acıkmı?
min fps olayı dikkatimi çok çekiyor özellikle metroda resmen durma noktaları olmuş. 15fps iyi değil, Bu metro testini aynı şekilde birde V-sync açıkken yapabilirmisiniz, bununla ilgli bi konu açılmıştı ve m.s. sorunu v-sync ile çözülüyordu.
bende bu kartı istiyorum fakat twinfrozr 3 modeli Türkiyede yokkkk :S nerden temin edebilirim acaba arkadaşlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: xchampionx
bende bu kartı istiyorum fakat twinfrozr 3 modeli Türkiyede yokkkk :S nerden temin edebilirim acaba arkadaşlar ?
isteyenlere uygun fiyattan verebilirim kartları. Sanırım GTX580'e geçeceğim
kaça vereceksin ilanın varmı?
Para var huzur var.
Arkadaşlar 6970 alıyorum ama şu soru kafama takıldı, biliyorum 1500. soruşum bu soruyu ama ne yapayım bir daha karar vermeyecem ilk ve son olacak bu CF yapsam sorun yaşamam dimi oyunlarda? Çok büyük sorunlar yaşarmıyım yada ne gibi