Şimdi Ara

MSI R9 390'a monitör.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayardan tam MSI R9 390 alacaktım yanına'da ASUS 21.5" VS229HA Full HD HDMI VA Monitör alacaktımki şu mesaja rastladım:
    Eğer 4K monitörünüz yoksa 8GB yerine 4GB ram ile çalışıyor, almadan önce iyi düşünün! ;) bu doğrumu yoksa trollmü ? teşekkürler
     MSI R9 390'a monitör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga gürbüzz -- 9 Mart 2016; 20:06:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aldırmayın saçma bir fanboy'a bakarak böyle yorumlara aldanmayın 4k monitöre şu sıralarda hiçbir ekran kartı hazır değil yeni serilerde bile zor bana göre tek gpu ile rakibi de kendiside üst segmentleri bile yetmiyor varın gerisin siz düşünün güzel bir kart iyi günlerde kullanırsınız umarım alınırsa....aldanmayın yoruma çok manasız bir yorum forumda bir sürü kullanıcısı var onlarda söyler zaten....Gtx 970 te 3.5-05 gb kısıtlaması var başka bir kartta şimdilik yok...
  • tolga gürbüzz T kullanıcısına yanıt
    Öyle bişey yok kart eğer oyun 8 gb kullanıyorsa 8 gb belleğinide açıyor ayrıca bu kartla çoğu oyunu 4 k oynıyamazsınız hatta 4 k için gtx 980 sli yada fury falan olması lazım 1080p monitör yeter senin için istersen ileriye dönük 2k da alabilirsin tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.