Şimdi Ara

MSI RS482M4-ILD ( ATI® Radeon Xpress 200 Chip )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI RS482M4-ILD ( ATI® Radeon Xpress 200 Chip )

Link :http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=693

Modelli Anakartı aldım denemeye fazla fırsatım olmadı HDD Bozuldu basşka bi sitemde denedim AMD Athlon 64 3200+ (939) İşlemci barındırıyor Cihazın 3 saat kullandım Toplarken + Güncel oyunları test ettim

Grafik kartı Güzel bende Asus Ati 256MB 9550 GE/TD'ler mevcut onların test değerlerinin üzerinde bir performans gösterdi 128MB Paylaşımlı olarak ( Max 256MB ) 512 DDR KINGSTON mevcut NFS MW-BF2-
    C.O.D2-NFS UNDGR2 Oyunlarda denedim kutu içeriği yazılımsal olmasada donanımsal olarak bayağı tatminkar (Fiyatına göre Süper) Ürünü 85$+kdv ye aldım 1 haftalık bir sistemim vardı onu iade ettim yaşasın tüketici hakları :P sebep Rengini beğenmedim :D

İade Edilen Sistem (Parçalar)

AMD Athlon 64 3000+ (754) - Asus K8N Motherboard - Asus Ati 256MB 9550 GE/TD

ILK DEFA (ULI CHİP) ATİ DESTEKLİ BİR ANAKART ALDIM

BU ANAKART HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI KULLANAN ARKADAŞLARDAN YADA BİLGİSİ DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLARIN PAYLAŞIMLARINA İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER TAVSİYE ÜZERİNE ALDIM GERİ İADE HAKKIM MEVCUT YARDIMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoT_CLaN -- 2 Mart 2006; 6:15:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.