Şimdi Ara

Msi RX 460 Furmark GPU Load Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Furmark stres testi yaparken gpu loadda dalgalanmalar oluyor örneğin %100 den %80e %92 ye düşüyor tekrardan %100 e geri dönüyor. Herhangi bir overclock yapmadım power limiti sona alıp denedim gene de aynı. Hatırlayan varsa şöyle :https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=127204550
    Bi konu açmıştım bu anlık donmaların dalgalanmalarla bi ilgisi olabilir mi ?

Bilgisayar Özellikleri :

PC Model : Asus CM 6340

PC : Masaüstü

PSU : XIGMATEK XCP-A500 X-Calibre 500W 80 Plus+ 12cm Fan Power Supply

CPU : Intel i5 3350p

CPU Çekirdek : 4 , 3.10 GHz

Ram : 8GB DDR3

İşletim sistemi : Windows 8.1

Monitör : Asus VS197DE 18.5" (Analog) 5ms LED Monitor

GPU : MSI RX 460 OC 2GB

GPU Özellikleri :
    Model : Radeon™ RX 460 2G OC
    Arayüz - PCI Express 3.0
    Çekirdek Hızı : Boost Clock 1210 MHz
    Hafıza Hızı : 7000 MHz

GPU Sürücüsü : Radeon Software Crimson Relive-17.6.2-June13

Internet : Dsl , 16 mbps'e kadar ortalama 10 mbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kristallo -- 1 Temmuz 2017; 18:8:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Voltaj fazlalığı veya azlığı da yapmış olabilir. Stabilite yoksa herşey beklenir.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Hocam çekirdek hızını %50'ye yakın düşürüyorum aynı Güç limitini düşürüyorum gene aynı nasıl düzeltebilirim bunu ?
  • Furmark'ta düşürmesinden doğal birşey yok. Kapatacaksanız MSI Afterburner'dan seçeneklere girip 'Unofficial overclocking>without powerplay support" seçenekleriyle yeniden başlayın. Daha kolay yakarsınız kartınızı, piyasada kart da yok, tam mağduriyete erersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Furmark'ta düşürmesinden doğal birşey yok. Kapatacaksanız MSI Afterburner'dan seçeneklere girip 'Unofficial overclocking>without powerplay support" seçenekleriyle yeniden başlayın. Daha kolay yakarsınız kartınızı, piyasada kart da yok, tam mağduriyete erersiniz.

Anladığım kadarıyla sana göre furmark'ta bu düşüşler normal doğvu mudur hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kristallo -- 2 Temmuz 2017; 5:19:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.