Şimdi Ara

MSI RX 570 (768,48 TL HB) Fiyat Düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

İhtiyacınız olanı alın, belli ki 8GB daha fazla bir indirim almış. Normalde 4GB her yerde daha ucuz, hatta burdaki 8GB fiyatına yukkoda 4 GB var. 8 GB olan ise en ucuz yerde 1140 TL
    Haklısınız , bende 8 GB modeli düşünüyorum.
    Teşekkür ederim.
  • mining işi bitince gerçek fiyatlarına yaklaştılar. Yine de bir ekran kartına 800 küsür lira para. bir sisteme 4 küsür para. iyi paralar :) gerçi ayfon olmuş 12

tek fanlı önermem uzun vadeli isteyen arkadaşlara. fanlardan birinde sorun olsa garanti bittikten sonra, tek fan da idare eder biraz yüksek devirde vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

Sapphire Nitro+Amd Radeon RX 570 8G OC 256 Bit DDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11266-09-20G : %69 indirim ile 971,68 TL

Bilmediğim için soruyorum 8gb olan modelinde bir sorun mu var ?

Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11266-14-20G : %25 indirim ile 997,58 TL
    8 GB kullanıyorum ben. Pulse olanı. Hocam şöyle diyeyim, 8 GB alacağınıza 150 TL cebinizde kalsın, gidin 8 GB RAM alın eğer RAM'ınız 8 GB'sa. Çok da lazım değil bütçe düşükse yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750'ye pulse mı yoksa 850'ye rog strix mi alınmalı rx570 4gb için?

• Yaklaşık 6 ay önce dolar fırlayacak diye rx570 nitro+ aldım 1050 TLye 2 oyun hediyeli. Pişmanım. Keşke bekleseymisim. Fiyatlar çok iyi bence şu an.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Şimdi de pahalı. Oyunları 300 e okutmussunuzdur bedavaya almışsınız

750ye pulse itx mi yoksa 850 ye rog strix mi alınmalı 4gb icin.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

8 GB kullanıyorum ben. Pulse olanı. Hocam şöyle diyeyim, 8 GB alacağınıza 150 TL cebinizde kalsın, gidin 8 GB RAM alın eğer RAM'ınız 8 GB'sa. Çok da lazım değil bütçe düşükse yani.

Alıntıları Göster
    Söylediğiniz çok mantıklı geldi ,önerdiğiniz tek fanlı olan model mi ?ekran kartları hakkında pek bilgi sahibi değilim , rica etsem önerdiğiniz kartın linkini verebilirmisiniz?
    teşekkürler.
  • imperial93 kullanıcısına yanıt
    Oyunları satmadım, sadece oyunum olmuş oldu, ben itx taraftarı değilim her türlü çift fan ve armordan uzak durulması gerektiğini okumuştum o zamanlar, fan sesi ve sıcaklık problemi mevcut diyolardi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    100 TL farkla pulse itx yerine rog strix alınır mı dersiniz yoksa 800 lira değmez mi bu karta?

• Şöyle Ryzen 2600’lü Rx580 GB’li 3000 lira civarına kasa toplayan bilgili kardeşlerimiz bir ekran görüntüsü atsa da biz bilmeyenler de nasiplensek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.