Şimdi Ara

MSI RX 6500 XT MECH - 3.600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI RX 6500 XT MECH - 3.600 TLwww.vatanbilgisayar.com
    MSI RADEON RX 6500 XT MECH 2X 4GB OC GDDR6 64bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-radeon-rx-6500-xt-mech-2x-4g-oc-4gb-gddr6-64bit-dx12-amd-ekran-karti.html

• GTX1650 ayarında bir kart olduğunu düşünürsek fiyat iyi yalnız alacak olanların anakartı PCI 4.0 destekli olmalı yoksa %20 ye yakın performans kaybı yaşarsınız

• iyi fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 gün önce rx 580 kartım bozulmuştu. uygun fiyata yeni kart bakıyordum. nvidia kart alacaktım ama fiyat uygun gelince ve msi'ın kartı olunca bunu aldım geçtim haber veren arkadaşımıza teşekkürler.

yalnız bir daha sapphire kart almam 3. senesinde oyun oynamadığım bir sırada ansızın görüntü gitti ve gidiş o gidiş. fırınlama bile denedim olmadı. tamirci 1000tl istedi vs. tamirciye 1000tl vereceğime yenisini alayım dedim... umarım msi'ın kartı sağlamdır beni bi 5 sene götürür MSI RX 6500 XT MECH - 3.600 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Haziran 2022; 23:38:28 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt

Hocam mesajı yeni okudum da bende B450 GAMING PLUS var. Tam anlamadım PCI_E4 supports x4 mode demiş ama tam ne demek istemiş çözemedim. Sorun yaşar mıyım sizce?

Şöyle bir bilgi var anakartın açıklamasında:

• 1 x PCIe 3.0 x16 slot (PCI_E1)
    • Supports x16 speed with AMD® Ryzen™ 1st and 2nd Generation processors
    • Supports x8 speed with AMD® Ryzen™ with Radeon Vega Graphics processors
    • 1 x PCIe 2.0 x16 slot (PCI_E4, supports x4 mode)1
    • 4 x PCIe 2.0 x1 slots1
    1. PCI_E4 will run x1 speed when installing devices in PCI_E2/ PCI_E3/ PCI_E5 slot.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Haziran 2022; 23:43:35 >

• Zaris kullanıcısına yanıt

PCIE 3.0 desteğinde kart %100 çalışamıyor performans anlamında

bazı oyunlarda %3 bazılarında %10 ,bazılarında %15 gibi performans kaybı yaşıyorsun.

youtube da rx6500xt pci4.0 vs pci3.0 oyun testlerine muhakkak göz at derim .

ben benim anakartta tam olarak pci 4.0 var mı emin olamadım anakartın açıklaması kafamı karıştırdı

PCI_E4 will run x1 speed when installing devices in PCI_E2/ PCI_E3/ PCI_E5 slot

gibi açıklama var pci_e4 dediği pci 4.0 mıdır acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

PCIE 3.0 destekli anakart

o zaman iptal edeyim madem siparişi teşekkürler bir türlü nasip olmuyor ekran kartı almak MSI RX 6500 XT MECH - 3.600 TL 

• Pci-e 3 ile kullanıyorsanız, özellikle vram dolunca performans çakılıyor bu kartta. Bazen %20 kaybedersiniz bazen ise aşağıdaki duruma bile gelebilir iş. Önümüzdeki yıllarda bu tarz devasa performans kayıpları kaçınılmaz bu kartta. O yüzden alacak kişiler kesinlikle Pci-e 4.0 ile kullansınlar.

MSI RX 6500 XT MECH - 3.600 TL

bende alamadım rx6600 ü , 5500 altına bir fiyata bekliyorum, rtx 3050 ise hala 6k üzerinde .

bende bu yüzden beklemeye devam

Yalnız bu sorun artık çoğu ekran kartı başımıza gelmez mi?

Yani her ekran kartı almaya kalktığımızda bu sorunla karşılaşırız gibime geliyor ne dersiniz?

Bazı video testlerinde hiç fark yokken kiminde birkaç fps kiminde 5-10 fps farketmiş diye gördüm.

Bir yanım o kadar irdeleme 3600 liraya ekran kartımı kaldı al kullan diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Haziran 2022; 0:24:26 >
  • Sapphire aylardır bu fiyat nerdeyse ama msi için iyi fırsat.

• Güzel cherry-picking yapmışsınız. PCI-e 3.0 ortalaması 1060 ile benzer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok pci 3 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Cherryy-picking yaptığımı mesajımda açıkça belirtmiştim zaten, cevap vermeden önce okuduğunuzu anlayın.

İleride bu durumların daha da fazla yaşanacağını çünkü artık her oyunda vram sınırına takılacağınızı belirttim. Yani kartın gücü yetse de bandwith yetersizliğinden performansın çakılacağını anlattım.

1060 pci-e 3.0 ile hiç böyle yarı yarıya performans kaybediyor mu? Kaybetmediği için bu kartı da kesinlikle pci-e 4.0 ile kullanmak gerektiğini belirttim.

• unununium U kullanıcısına yanıt

Evet maalesef öyleymiş iptal ettim dün siparişi yeni fırsatlar kovalamaya başladım artık, dolar da yükseliyor ne olacak bakalım MSI RX 6500 XT MECH - 3.600 TL 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.