Şimdi Ara

MSI RX2600PRO Ekran Kartı Montaj Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Sayın Ustalar Bugün Elime 2. El Bir [MSI RX2600PRO 256Mb 128Bit] Ekran Kartı Geçti Ve Bilgisayarımda Onboard Ekran Kartı Olduğu İçin Takıyım Dedim Ama Bikaç Sorunla Karşılaştım.

İlk Olarak Daha Önce Böyle Bi Ekran Kartıyla Uğraşmadığım İçin Nası Takıcağımı Bilemedim.Resimde de Göreceğiniz Gibi Kartın Üstünde Power Girişi Yok Direk Anakarta Oturtup Hiçbişeye Bağlamadan mı Kullanıcam Naapıcam Bilemedim.Ayrıca Power Kablosuda Gelmedi Yanında Almam Gerekiyormu Alıcaksam Nası Bişey Almalıyım Nası Takmalıyım Kafam Karıştı?

MSI RX2600PRO Ekran Kartı Montaj Sorunu!

Bir de Bu Onboard Kartı Disable Yapmam Gerekiyormu Bios tan Yoksa Otomatik Olurmu?

Ekran Kartını Nasıl Takıcağım Konusunda Yardımcı Olursanız Sevinirim.

• PCI-E yuvasına takıp sabitleme vidasını sıkacaksın bu kadar. Ek güç girişi yok ekran kartında ayrıca biosdan vs herhangi bir ayar yapmaya gerek yok.
  • Ne Yazık ki Ekran Kartını Taktıktan Sonra Monitöre Görüntü GElmiyor.Herşeyyi Doğru Yaptığımdan Eminim Ama Görüntü Yok Ekranda de Şu Resimde i Çıkışlarla Benim Monitörümün ki Uyuşmuyor Onları Nasıl Bağlamalıyım Söylermisiniz.
  • Dvı dan Vga çevirici ilemi monitöre bağladın?
  • Evet Yani Daha Açık Söyliyim Monitörümün Kablosunun Ucu Biraz Daha İnce Bundan Onla Bunu Bağladım Ama Görüntü Yok ki Daha Önce Çevirici Olmadan Direk Kasaya Bağlamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.