Şimdi Ara

MSI RX5700XT GAMING X(ÖDEMESİ ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar;
    Yaklaşık 3 hafta önce GTX 1070 ekran kartımı satıp model yükseltmek amacıyla başlıktaki kartı incehesap.com sitesinden satın aldım.
    Fakat uzun yıllar Nvdia kart kullandıktan sonra AMD karta pek alışamadım.Bu kartıda 2070 super almak amacıyla satmak yada farkını vererek 2070 super ile takas yapmak istiyorum.
    Kart incehesap sitesinden 3499tl ye satın alındı.
    Kart sıfırdan farksız ve herhangi bir sorunu yoktur.Penta garantilidir.MSI sitesinden kayıt yapılmış ve +3 ay daha garantisi uzamıştır.3 haftalık kart.O yüzden fotoğraf eklemiyorum.
    SATILDI..
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cqrcqr -- 5 Haziran 2020; 22:12:53 >

• En iyi 5700xt ve guzel fiyat. Alicisina hayirli olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınıyorsa iade edin başkasını da yakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eazzy -- 3 Haziran 2020; 15:7:55 >
  • eazzy kullanıcısına yanıt
    Öyle bir sorunu olsaydı ilanda belirtir,hatta sorunlu kartı satmaya çalışmazdım.Kartın herhangi bir sıcaklık yada başka problemi yoktur.
    Kartı iade etmeyi düşünmedim hiç.Performansı gayet yeterli.Sadece yeniden Nvidia kart kullanmayı istediğim için ilan açtım.Olaki satılmazsa kullanmaya devam ederim.
  • Fiyat takip
  • Cihazı yeni de almış olsanız o fiyattan biraz zor. Örneğin bu cihazı arasam ve sıfırı ile arasında 100 tl farkı görsem zaten o adam 100 tl yi verir sıfırını gider alır. Biraz daha feragat etmelisiniz fiyatta. Çabuk satılsın istiyorsanız yani sizin için diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kart bu soğutucuyla ısınıyorsa piyasadaki tüm kartlar yanar. Furmarkta fan bile açmıyor. Bu ve sapphire nitro 5000 serisinin kralları. Suan bu rakama piyasada düz 5700 gaming x var. Yani arkadaş size sıfır 5700 parasına 2. el 5700xt teklif ediyor. Bence mantıklı. İyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgfb -- 3 Haziran 2020; 22:5:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1660 gaming x
    3 yıl önce açıldı
    [SATILDI] MSI GTX 1070 GAMING X 8GB
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel fiyat, güzel kart
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Şuan 100 tl daha fazla verip sıfırı alınabiliyorsa,kartı düşünen arkadaşlar tabiki o şekilde yapabilir.Ama baktığım kadarıyla netteki en ucuz sıfır fiyatı 3885 TL.Daha düşük bulan arkadaş olursa paylaşabilir.
    Yada düşünen arkadaşlar incehesap ta tekrar kartın indirime girmesini bekleyebilir.
    Farkettiyseniz kartı indirimden aldığımı belirttim,başka kimselerin yaptığı gibi herhangi bir kar amacımda yok.Aldığım fiyattanda satmaya çalışmıyorum.
    Umarım yanlış anlaşılma olmadan derdimi anlatabilmişimdir:))
    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.