Arkadaşlar merb. MSI Megabook S420 bilgisayarım var. çantasını çaldırdım ve içinde adaptörüm gitti (allahtan bilgisayar içinde değildi). yeni bi adaptör almam gerek. bu bilgisayardan kullanan arkadaşlardan rica etsem adaptörün okunaklı resmini buraya ekleyebilirmisiniz. Üstündeki bilgiler gerekli uyumlu adaptörü bulamadım bi türlü. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.
yokmu kullanan acaba. bilgisayarı kullanamıyorum.
RC410M 1024 VBIOS BR18687 yazısı benm laptop bilgisayarımda çıkıyor bios setup a da giremiyorum bilgisayarı da açamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
şimdiden teşekkürler....
18 Ekim 2009; 17:20:30
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
RC410M 1024 VBIOS BR18687 yazısı benm laptop bilgisayarımda çıkıyor bios setup a da giremiyorum bilgisayarı da açamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
şimdiden teşekkürler....
Selamlar, dün akşam makineyi normal kapattım ama bu sabah bu uyarıyı bende de verdi ve ne denediysem olmadı, hard diski çıkartıp başka makineye taktım ve çalışıyor, sorun diskde değil, makinenin kendisinide. eğer daha önce karşılaşan arkadaşlar olduysa ne olur yardım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme