Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

patlamadı mı daha notebooklar ?

Ne yapmaya çalışıyorsun? Senin niyetin üzüm yemek değil galiba?

gidacibey dostum, çok teşekkürler vediğin bilgiler için, kesin işe yarayacak. Dediğin gibi, ben çok nazik kullandığım için sorunlu gibi görünüyor klavye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erroraesthumanum

quote:

patlamadı mı daha notebooklar ?

Ne yapmaya çalışıyorsun? Senin niyetin üzüm yemek değil galiba?

gidacibey dostum, çok teşekkürler vediğin bilgiler için, kesin işe yarayacak. Dediğin gibi, ben çok nazik kullandığım için sorunlu gibi görünüyor klavye.

işine yaradıysa ne guzel ;)

bide ben soru sorayim şu Fn+F2 tuşu ne işe yarıyor ben basıyorum ama bi şey olmuyor.
  • Elbet yaradı, örneğin verdiğin linkteki manuel'a göre Fn+F2: LCD-Ext. monitör ve her ikisi arasında geçişi sağlıyormuş.

Tekrar teşekkürler..
  • arakdaşlar fiyatı güzel özelliklerde güzel gibi.

Önerir misiniz alma mı ?

sorunları felan var mı ?
  • bulabilirsen al ama yukarlarda okursan bulamayacağını anlarsın.
  • Satılmıyor mu artık?

İstanbul Vatan'ı bir arayıp sormak lazım...
    Arkadaşlar 4 yanından foto çekip koymanız mümkün mü size zahmet? Giriş çıkışlarını vs. görebileceğimiz şekilde?
  • hepsiburadada var 899+kdv

Bu arada wireless kartının tam modeli , numarası nedir arkadaşlar ? Linux a tanıtmam lazım, otomatik bulamadı
  • klavye sorunlu değil sadece yüksek yani tuşlar yumuşak ama hafif basınca tepki vermiyo çünkü tuşlar derinde (başka türlü ifade edemem:) pil sorununa bi çözüm bulmak lazım benm pilde 2 saat gidiyo üstelik cd yi kullanmadım ve cpu ya yüklenmedim. pil test programları vardı bilgisi olan varmıdır? bide 4-5 şarjdan sora tam performansına kavuşacağına olan beklentim yalan olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokarca01

klavye sorunlu değil sadece yüksek yani tuşlar yumuşak ama hafif basınca tepki vermiyo çünkü tuşlar derinde (başka türlü ifade edemem:) pil sorununa bi çözüm bulmak lazım benm pilde 2 saat gidiyo üstelik cd yi kullanmadım ve cpu ya yüklenmedim. pil test programları vardı bilgisi olan varmıdır? bide 4-5 şarjdan sora tam performansına kavuşacağına olan beklentim yalan olurmu?

10 kere fln şarj ettim, cpu ya fazla yükselmeden sadece wireless açıkken 2.10-2.20 civarında gidiyor. bence tek sorun şarjın az gitmesi zaten genelde elektrikte kullanıyorum ben.
  • Ben şu Linux da wireless ı tanıtsam birde onda bakıcam güç tüketimine
    Muhtemelen daha uzun gidecek.Bana wireless kartın modelini bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim
    Ralink oldugunu biliyorum ama model nedir ? RT2500 mü yada baska bişeymi ?
  • ekranı crystal ekranlardan mı şöyle cam gibi olanlar var ya onlardan mı?
  • piyasadan 100 usd pahali
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

hepsiburadada var 899+kdv

Bu arada wireless kartının tam modeli , numarası nedir arkadaşlar ? Linux a tanıtmam lazım, otomatik bulamadı
  • evet ayna gibi kendini görüyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

ekranı crystal ekranlardan mı şöyle cam gibi olanlar var ya onlardan mı?
  • notebook krizim geldi
  • zamanında al diye çok dedik almadın.
    quote:

notebook krizim geldi
  • krizdeyim üstüme gelme
  • yok mu hiç bir yerde acaba ?

şimdi ben çok kararsız biriyimdir

yani şöyle diyim imac alacam diye çıktım yola sonra mac mini dedim sonra macbook dedim sonra imac dedim sonra yine macmini dedim sonra PC dedim sonra imac dedim sonra mac mini dedim şimdide laptop diyorum

Yani sonuçta ya laptop yada mac mini alcam mac mini nin özellikleri şöyle kısaca;

1.6 Ghz core duo işlemci
    512 mb DDR 2 ram
    64 mb intel GMA 950 paylaşımlı ekran kartı
    80 GB HDD

fiyatıda 1.500 YTL

şimdi bu laptopun özellikleri daha iyi demi.

Ben işlemcisinden biraz tereddüt ediyorum AMD felan ya o yüzden Laltop ta İntelden vaz geçmeyin diyolar.Bu amd çift çekirdek li mi ? ve cache i nekadar 512 k mı 2 mb mı?

Onun dışında laptopu bulursam hemen alayım mı yani okadar mı yok piyasada sonra bulamaz mıyım?

Vede alayım mı en geniş soru olarak sonra pişman olmayayım
    Ben nete girecem Wireless dan Photoshop CS2 kullancam cart curt oyun felan oynamam zaten bi soldat oynuyorum internetten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 19 Aralık 2006; 19:35:46 >

• quote:

krizdeyim üstüme gelme

çatla ehueheh
    şu bilgisayarın başına ne zaman otursam "unpop unpop oh canıma değsin" diyorum

• pil 2 saat gidiyoda madem özelliklerine neden 6 cell pilli ve 3-4 saat gider yazıyolar?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.