Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gidacibey

s430 izmir vatanda tekrar stokta.

fiziki olarak orda gördünüz mü? Çünkü sitesinde telefon ediniz simgesi var modelin karsisinda..

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=PC_&L2=PC_POR&BR=MSI
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

s430 izmir vatanda tekrar stokta.

fiziki olarak orda gördünüz mü? Çünkü sitesinde telefon ediniz simgesi var modelin karsisinda..

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=PC_&L2=PC_POR&BR=MSI

stokta bulunduğu mağzalar kısmında yazıyor ben alırkende tel. simgesi vardı orda.

• sonuç memnunmusunuz ey s430 kullananlar ?? alalım mı???
  • Bence hergun telefon edip telefonla getirtelim bu ürünü. Adamlara kına gelene kadar aramak lazım.... bitmiş diye cok uzuldum şimdide
    hiçbi yerde yok:(
  • quote:

sonuç memnunmusunuz ey s430 kullananlar ?? alalım mı???

bi de alacdakmış gibi yapmaz mııı
  • quote:

unpop için ortak 1 YTL hesabı açalım Valla ben DELL'ci olduğum halde üzülmeye başladım unpop ne zaman alacaksın şu aleti?Forumdaki arkadaşlarlaptopun tüm özel hayatını döktüler Sen daha neyi inceliyorsun daaaaaa ???
  • hala "memnun musunuz" diye soruyor yav
  • vallahi alacagim yahu , ama hangisini alacagim iste sorun o
  • Sanırım alıcam, çok zorlamadan kullanacak birine çok sorun çıkarmayacağını düşündüğüm bir alet...
  • valla çok iyi fikir.bende katılırım kahveden bütün arkadaşlarıda katarım...yeterki unpop rahat bırak bizi...al artık yaw.....

quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

quote:

unpop için ortak 1 YTL hesabı açalım Valla ben DELL'ci olduğum halde üzülmeye başladım unpop ne zaman alacaksın şu aleti?Forumdaki arkadaşlarlaptopun tüm özel hayatını döktüler Sen daha neyi inceliyorsun daaaaaa ???

• Ben geçen hafta Vatan Computer i aradım. Tele çıkan bayan, başka bir şubeden çekip beni arayacağını söyledi. Cuma aranmayınca ben cumartesi günü aradım. Gelip gelmediğini kontrol edeceklerini söyledikten kısa bir süre sonra aradılar. Kimlik ve CardFinans bilgilerimi verdim. Birkaç dakika sonra faksla sözleşme geldi. İmzalayıp tekrar faksladım. Pazartesi kargoya vereceklerini, salı elimde olacağını söylediler. Umarım sağ salim ulaşır bana.

Ben cihazı bir yakınım için ısmarladım. Ama 3,5 senedir Asus Laptop kullanan biri olarak "acaba alsam mı?" diye düşünmeden de edemiyorum. Özelliklere göre fiyat gerçekten çok makul. Ama biri varken bir tane daha almak da çok akılcı değil. Ama gerçekten çok heves ediyorum ya neyse. Alanlar güle güle kullansılar. Bu fiyata cep telefonu alıyor millet.
  • arkadaşlar yukardaki dört düğmeden biri olan p1 basınca güç ayarları çıkıyor.orda setup var ama giremiyorum??ikincisi bazen pil sembolu altta simgelerde çıkmıyor??neden acaba?
  • GPU sıcaklığım nvidianın kendi programından baktığımda office uygulamalarında 55C dolayında gosteriyor. bana biraz yüksek geldi sizin sıcaklıklarınız nasıl??
  • quote:

GPU sıcaklığım nvidianın kendi programından baktığımda office uygulamalarında 55C dolayında gosteriyor. bana biraz yüksek geldi sizin sıcaklıklarınız nasıl??

58-59 C
  • Arkadaşlar ilk fırsat bulduğumuzda Vatan'a gidip alıyoruz stockta bulabilir isek. Hepinize paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler..
  • Arkadaşlar ben aleti alalı yaklaşık olarak 3 hafta oldu.. genel olarak memnunum.. tüm işlerimi çok rahat görüyor.. aldıgıma pişman mıyım asla.....

Yalnız bi kaç noktayı sizinle paylaşmak istiyorum..

1.)ortalama pil omrunuz ne kadar yazıyor full batarya doluyken
    2.)Bu s430 da built in tv tuner tarzı yazıyor official sitede ve baglanacak bir antenle tv olarak kulanılabilecegi yazıyor... Sanki dahili tv kardı var gibi bi izlenim oluo insanda.. bu konuda bilgisi olan var mı?
    3.)uma ekran kartının diğerlerinden ne farkı var??
    4.) monitordeki msi logosunun normalden fazla ısınıp ısınmadıgını merak ediyorum.bazı arkadaşlarda b sorun varmış..
    5.)ya unpop allah rızası için 1 aydır hergün bakıyorum foruma hergün aynı muhabbet.. sen bizimle kafa mı buluosun ya.. hakkaten merak ediyorum.. abi virüs müsün nesin? girdin sisteme boardun üzerine yerleştin resmen

soruları yanıtlarsanız sevinirim arkadaşlar. aslında pilin az gittiğini düşünmemden başka makineden yana hiçbi derdim yok.. aksine gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım
    son olarak harika bi wirelessi var. arada kaç duvar olduunu bilmiyorum ama enfes çekiyo

• Evde elektrikle kullandığımdan olsa gerek, benim pil ikonu da kayboluyor, o yüzden şu anda ne kadar gösterdiğini yazamıyorum.

2. Resmi sitedeki olası konfigürasyonlar, birçok değerin geniş aralıkta yazıldığına dikkat etmişsindir. TV kartı geç, TV out bile yok. Yeri var ama, tıkalı. :-)

Daha önce tüm konfigürasyonu dökmüş, irdeleyebilecek bilgisi olanların fikirlerini rica etmiştim, kimse incelemedi galiba cihazı.

Bir soru: Örneğin bir pps'i 4:3 formatında nasıl izlerim? Yazılarda iyi oluyor da, (Sağdaki reklamlar yazıları kapatmıyor.) tam ekran bişey izlediğimde, insanlar fazla obezleşiyor!!!

Bir de: Daha önce gönderdiğim konfigürasyonda 32 (!) bit diyor?
  • Arkadaşlar yarın akşam almaya gidicem stokta mevcut ise...Sonuçta kız arkadaşıma alıcam ve problemsiz kullansın istiyorum...Her türlü office uygulamasını rahatça yapacağı internete girip çıkacağı ve mobil (nispeten hafif) bir cihaz arıyordum sanırım buldum, yanlış mıyım? DVD yazan arkadaş var mı? Performansı nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umitkartli

Arkadaşlar ben aleti alalı yaklaşık olarak 3 hafta oldu.. genel olarak memnunum.. tüm işlerimi çok rahat görüyor.. aldıgıma pişman mıyım asla.....

Yalnız bi kaç noktayı sizinle paylaşmak istiyorum..

1.)ortalama pil omrunuz ne kadar yazıyor full batarya doluyken
    2.)Bu s430 da built in tv tuner tarzı yazıyor official sitede ve baglanacak bir antenle tv olarak kulanılabilecegi yazıyor... Sanki dahili tv kardı var gibi bi izlenim oluo insanda.. bu konuda bilgisi olan var mı?
    3.)uma ekran kartının diğerlerinden ne farkı var??
    4.) monitordeki msi logosunun normalden fazla ısınıp ısınmadıgını merak ediyorum.bazı arkadaşlarda b sorun varmış..
    5.)ya unpop allah rızası için 1 aydır hergün bakıyorum foruma hergün aynı muhabbet.. sen bizimle kafa mı buluosun ya.. hakkaten merak ediyorum.. abi virüs müsün nesin? girdin sisteme boardun üzerine yerleştin resmen

soruları yanıtlarsanız sevinirim arkadaşlar. aslında pilin az gittiğini düşünmemden başka makineden yana hiçbi derdim yok.. aksine gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım
    son olarak harika bi wirelessi var. arada kaç duvar olduunu bilmiyorum ama enfes çekiyo

1. benimkinde pil ömrü antivirus programını kapatırsam 2.20 açtığımda 2.10 yazıyor. bende pilden şikayetçiyim, 4-5 saat gitse iyi olacaktı. yüksek kapasiteli pil baktım internetten ama s430 icin rastlamadım. belki yan sanayi bişeyler bulunabilir.
    2. express card yuvasına tuner takılarak izlenebiliyomuş (sağ taraftaki usb lerin ustundeki yuva) onun haricinde ben dahili bi tv tuner goremedim varsada gayet iyi gizlemişler :) muhtemelen ülkeden ulkeye değişen bişeydir diye duşunuyorum.
    3. uma ekran kartının sistemin ram ini kullanarak çalıştığını ifade ediyor. kısaca paylaşımlı ekran kartı olduğunu gosteriyor. paylaşımsızlara göre daha duşuk performans gosteriyor.
    4. bende de bazen ısınıyor şuan yaklaşık 5 saattir wordle uğraşıyorum hiç ısınmadı. galiba oyun oynarken ısınıyor veya adaptor takılı olunca anlamadım ama surekli sıcak olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.