Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 saat acık bıraktım, kasada anormal bir ısınma görmedim, adaptorde makul seviyedeydi.Kısacası sıcaklıkla ilgili bir sorunu yok cihazın.
    Oldukça memnunum
  • Peki arkadaşlar pil ömrünü tamamladı diyelim...Bu marka için yedek pil nereden bulup alıcaz?
  • o zamana kadar illaki yedek pil bulunur
  • bulduk da almadık mi yahu. aaa.. yok işte hiçbir yerde.. vatan falan hikaye .. aradim yok diyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: umitkartli

Arkadaşlar ben aleti alalı yaklaşık olarak 3 hafta oldu.. genel olarak memnunum.. tüm işlerimi çok rahat görüyor.. aldıgıma pişman mıyım asla.....

Yalnız bi kaç noktayı sizinle paylaşmak istiyorum..

1.)ortalama pil omrunuz ne kadar yazıyor full batarya doluyken
    2.)Bu s430 da built in tv tuner tarzı yazıyor official sitede ve baglanacak bir antenle tv olarak kulanılabilecegi yazıyor... Sanki dahili tv kardı var gibi bi izlenim oluo insanda.. bu konuda bilgisi olan var mı?
    3.)uma ekran kartının diğerlerinden ne farkı var??
    4.) monitordeki msi logosunun normalden fazla ısınıp ısınmadıgını merak ediyorum.bazı arkadaşlarda b sorun varmış..
    5.)ya unpop allah rızası için 1 aydır hergün bakıyorum foruma hergün aynı muhabbet.. sen bizimle kafa mı buluosun ya.. hakkaten merak ediyorum.. abi virüs müsün nesin? girdin sisteme boardun üzerine yerleştin resmen

soruları yanıtlarsanız sevinirim arkadaşlar. aslında pilin az gittiğini düşünmemden başka makineden yana hiçbi derdim yok.. aksine gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım
    son olarak harika bi wirelessi var. arada kaç duvar olduunu bilmiyorum ama enfes çekiyo

• benimkini satıyım sana
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

bulduk da almadık mi yahu. aaa.. yok işte hiçbir yerde.. vatan falan hikaye .. aradim yok diyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: umitkartli

Arkadaşlar ben aleti alalı yaklaşık olarak 3 hafta oldu.. genel olarak memnunum.. tüm işlerimi çok rahat görüyor.. aldıgıma pişman mıyım asla.....

Yalnız bi kaç noktayı sizinle paylaşmak istiyorum..

1.)ortalama pil omrunuz ne kadar yazıyor full batarya doluyken
    2.)Bu s430 da built in tv tuner tarzı yazıyor official sitede ve baglanacak bir antenle tv olarak kulanılabilecegi yazıyor... Sanki dahili tv kardı var gibi bi izlenim oluo insanda.. bu konuda bilgisi olan var mı?
    3.)uma ekran kartının diğerlerinden ne farkı var??
    4.) monitordeki msi logosunun normalden fazla ısınıp ısınmadıgını merak ediyorum.bazı arkadaşlarda b sorun varmış..
    5.)ya unpop allah rızası için 1 aydır hergün bakıyorum foruma hergün aynı muhabbet.. sen bizimle kafa mı buluosun ya.. hakkaten merak ediyorum.. abi virüs müsün nesin? girdin sisteme boardun üzerine yerleştin resmen

soruları yanıtlarsanız sevinirim arkadaşlar. aslında pilin az gittiğini düşünmemden başka makineden yana hiçbi derdim yok.. aksine gün geçtikçe daha çok sevmeye başladım
    son olarak harika bi wirelessi var. arada kaç duvar olduunu bilmiyorum ama enfes çekiyo

• 1 saat önce bi arkadaş izmir vatan bilgisayara gitti . s430 un sonuncusunu sabah sattıklarını söylemişler.
  • anlaşılan almak isteyen arkadaşlar ocak sonunu bekleyecekler..o zaman fiyatlar nasıl olacak hep beraner görcez..
    şuan bildiğim kadarıyla hepsiburada ön sipariş alıyor.
  • Arkadaşlar ben Ankara'da arayıp da bulamayan arkadaşlar için bi yer onermek istiyorum. http://www.teknofresh.com/asp/show_stock.asp?product=s430&view=2
    Almak isteyen arkadaşlar için teknofreshi onerebilirim. Ben de oradan aldım.. Stoklarında hala var ve mail order yoluyla da sanırım sipariş alıyorlar
    Bir de sorum olacak arkadaşlar.. Bazı arkadaşlar most wantedi oynadıını ve sorun cıkarmadıını soylemişlerdi hatta galiba diğer forumdaydı arkadaşın teki bitirdiini iddia etmişti Bende ise bırakın oynamayı menu bile aleti kasıyor.. ayır oyun oynamak için tabi ki play stationum var ama en azından bazı oyunları da cıkarsaydı fena da olmasdı hani

Bu arada erroraesthumanum ve Gidacibey kardeşlerime cevapları için teşekkur ediyorum.... Unpop ben de artık su 1 ytl lik olaya destek verelim mi die ciddi ciddi dusunmeye basladım Al da gel artık...

• Dostum, msi sitesindeki güncellemeleri yaparsan, sanırım sorunun çözülür. Windows açılırken müzikteki kırılma bitti güncellemeden sonra. (Sanki ram yetersizliğinde yaşanan gibi birşeydi. 1 GB.. Yuf!!!) Çünkü güncellemede i-speeder, WMIinfo gibi eklenti programlar da yükleniyor. Yalnız driver güncellemesine girdiğinizde bazı bios yüklemeleri görüntüleniyor, kıllandım, yüklemedim. Siz ne dersiniz?

unpop, verdiğim telefonu zamanında arasaydı, vardı. 5 aletten dördü bizim elimizden geçti de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erroraesthumanum

Dostum, msi sitesindeki güncellemeleri yaparsan, sanırım sorunun çözülür. Windows açılırken müzikteki kırılma bitti güncellemeden sonra. (Sanki ram yetersizliğinde yaşanan gibi birşeydi. 1 GB.. Yuf!!!) Çünkü güncellemede i-speeder, WMIinfo gibi eklenti programlar da yükleniyor. Yalnız driver güncellemesine girdiğinizde bazı bios yüklemeleri görüntüleniyor, kıllandım, yüklemedim. Siz ne dersiniz?

unpop, verdiğim telefonu zamanında arasaydı, vardı. 5 aletten dördü bizim elimizden geçti de...

bi deneyelim bakalım... denemeye değer

• quote:

Orjinalden alıntı: erroraesthumanum

Dostum, msi sitesindeki güncellemeleri yaparsan, sanırım sorunun çözülür. Windows açılırken müzikteki kırılma bitti güncellemeden sonra. (Sanki ram yetersizliğinde yaşanan gibi birşeydi. 1 GB.. Yuf!!!) Çünkü güncellemede i-speeder, WMIinfo gibi eklenti programlar da yükleniyor. Yalnız driver güncellemesine girdiğinizde bazı bios yüklemeleri görüntüleniyor, kıllandım, yüklemedim. Siz ne dersiniz?

kardeş yok be orada biosla ilgili bişey yok .kıllanma bosuna . sen hangisinde kıllandın ki

• hiç bios update yapan oldu mu?
  • bu bilgisayarın anakartı ne?
  • msi'dir herhal.
  • ayrıntıları yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

msi'dir herhal.

:)
  • ctesi alıyorum galiba aleti
  • aramıza bekliyoruz. umarım hayırlısı ile sorunsuz alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonan_za

ayrıntıları yok mu?

Bir önceki sayfanın sonunda tüm ayrıntıları vermiştim. Anlayanların da bir incelemesini rica etmiştim ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonan_za

bu bilgisayarın anakartı ne?

Anakart : MSI
    Model : MS-1414
    Anakart Bios satıcı : Amibios
    " " sürümü: 1.00

Bu kadar bios görürsem kıllanırım abi, serde cehalet var!!!

unpop, sen alamazsın o bilgisayarı...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.