kardeş vista kuran var mı bilmem ama şu windows media capable logosundan dolayı bildiim kadarıyla vista nın en düşük versiyonunun sürüm yükseltme cd sini (xp'den) beleşe alabiliyor musuz heralde.. bu konuda bilgisi olan var mı?? galiba bilmem kaç euro ki 18 olması lazım kargo ucretini verirsen adrese gonderiomuş microsoft... Ya bu Bill Gates vista ayagına yine sogusleyecek herkesi... ortalık fena karışacak... vista fiyatlarının da en az 200 usd olacagı soyleniyor.. Haydi bakalım hayırlısı
Ben de arkadaşa katılıyorum. Bilgisayarla birlikte kendi fotografını yayınlamadan ve elinde de o günün gazetesini tutacak. Yoksa valla inanmam.. Arkadaşalar bu arada vista ile ilgili soruma cevap vermediniz... Bi daha bakarsanız ve bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
evet arkadaşlar ve o gün işte geldi. Bu tarihi bir yere yazın 30.12.2006. Cunku forumun başkararsızı unpop bugun eve kucaginda msi logolu bir koli ile geldi ve tahmin edin bakalım içinde ne var
hayırlı olsun.kendini aştın artık sen.
herkese iyi bayramlar..
ilk sarja takınca kaç saat kalsın ? daha bataryayı takmadım.. elektrikte kullanıyorum.. bir de benim adsl modemi ben pcde ethernetten kullanıyorum wirelesiim yok modemi bu notebookta kullanabilirmiyim.
hocam antivirus yüklü mü?önce onu yüklemelisin.avg yi tavsiye ederim.
üzerinde yuklemenmeyi bekleyen norton antivürüs 2002 var ama daha kurmadim. kurayim mi. msi le beraber geldi
daha kurmadın mı?internete girme.kur ondan sonra gir.avg yi sonra istersen indirebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
evet arkadaşlar ve o gün işte geldi. Bu tarihi bir yere yazın 30.12.2006. Cunku forumun başkararsızı unpop bugun eve kucaginda msi logolu bir koli ile geldi ve tahmin edin bakalım içinde ne var