Şimdi Ara

MSI Shout Out Kampanyası! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
30.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevap için teşekkürler.

anakart gelmedi henüz onu bekliyorum. hem valhalla hem de shoutout başvurusunu yarın yapacağım

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Bugün son diye biliyorum başvuru için.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Valhalla 31 i son. Shout Out 3. ay sonuna kadar uzamış gibi görünüyor ama yine de garantiye almak lazım. Bir de 6 günlük tatile girmişler. Sitedeki güncellemeler sarkabilir şaşırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sintai

Valhalla 31 i son. Shout Out 3. ay sonuna kadar uzamış gibi görünüyor ama yine de garantiye almak lazım. Bir de 6 günlük tatile girmişler. Sitedeki güncellemeler sarkabilir şaşırmayın.

Dostum bu konuda bilgin var gibi, bu yüzden bir soru sormak istiyorum. 20 Aralık'ta amazondan aldığım 2 tane msi monitör için hangi fırsatlardan faydalanabilirim ? ayrıca Assasian Creed ve Watch Dog oyunlarının ikisini de 1 monitörden alabiliyor muyuz bilgin var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökko kullanıcısına yanıt

Bilgiden ziyade 2 tane link var zaten kontrol edip bakabiliyorsun. Uygun model montörü kampanyalı firmadan aldıysan hala shout outa katılabilirsin. Promosyon olanlardansa (oyunlar) sadece birine başvurabilirsin...

• N11'de yorum linkini koyduğumda bu URL daha önce kullanılmış yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
    Bir de gizli üye olarak yapmışım kabul ederler mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi hesabımı kilitlemiş

adamlar 200 lira ve oyunun üzerine kondu MSI Shout Out Kampanyası!  

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Bir VPN mağduru daha :)

• Sintai kullanıcısına yanıt

hocam hesabı açtıramıyormuyuz tekrar çözümü var mı MSI Shout Out Kampanyası!  

• Shout Out

2021'de devam ediyor mu?

• Shoutout kaydı kapanmış sanırım şu anda.

• steam kodları mail ile mi geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ISherpa

steam kodları mail ile mi geliyor?

Çoğu kişi kullanıcı ekranından almış. Ama benim maile geldi... (yahoo mail)

• quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

N11'de yorum linkini koyduğumda bu URL daha önce kullanılmış yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

gizli üyeyi kabul etmeyebilirler .

• quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

N11'de yorum linkini koyduğumda bu URL daha önce kullanılmış yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

neden daha önce kullanılmış diyor ? gizli üye olarak nasıl bilecekler kime ait olduğunu yorumun ? adınız soyadınız yazması gerekli. link atın bizde anlıyoruz bi bakalım sorun neymiş.

• Merhaba. Daha önce Valhalla'ya kayıt yaptığım için ürünü bir daha kayıt yapamıyorum. shotout yazısının iki altında incelemem yazıyor. Oradan anakartla ilgili incelememi göndersem olur mu? Siz böyle mi yaptınız?

• Shoutout sayfası açıldı. Ama ben başvuramıyorum galiba. Z490 gaming edge anakart almıştım. Burda ödül olarak steam 2x100 tl diye birşey yok. Kampanyada bir değişiklik mi oldu yoksa hep böylemiydi?

https://account.msi.com/login

MSI Shout Out Kampanyası!
  • sadafa1 kullanıcısına yanıt
    Konu başındaki direk linkten girmeyi denediniz mi?
  • Düzeldi açılıyor ama benim anakart desteklenmiyor galiba. Dün göstermiyordu. Bugün bir sorun yok. Bu anakartla basvuran biri var mı onu merak ediyorum.

• Kampanya için anakartı eklemek istediğimde böyle yazıyor.

"your already registered product"

Assasins creed için başvurdum ama shoutout için başvurmamıştım.

Edit: sanırım benim z490 gaming plus shout out kampanyası için geçerli değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 5 Ocak 2021; 14:25:3 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.