cevap için teşekkürler. anakart gelmedi henüz onu bekliyorum. hem valhalla hem de shoutout başvurusunu yarın yapacağım |
MSI Shout Out Kampanyası! (13. sayfa)
-
-
Bugün son diye biliyorum başvuru için.
-
Valhalla 31 i son. Shout Out 3. ay sonuna kadar uzamış gibi görünüyor ama yine de garantiye almak lazım. Bir de 6 günlük tatile girmişler. Sitedeki güncellemeler sarkabilir şaşırmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SintaiValhalla 31 i son. Shout Out 3. ay sonuna kadar uzamış gibi görünüyor ama yine de garantiye almak lazım. Bir de 6 günlük tatile girmişler. Sitedeki güncellemeler sarkabilir şaşırmayın.
Dostum bu konuda bilgin var gibi, bu yüzden bir soru sormak istiyorum. 20 Aralık'ta amazondan aldığım 2 tane msi monitör için hangi fırsatlardan faydalanabilirim ? ayrıca Assasian Creed ve Watch Dog oyunlarının ikisini de 1 monitörden alabiliyor muyuz bilgin var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgiden ziyade 2 tane link var zaten kontrol edip bakabiliyorsun. Uygun model montörü kampanyalı firmadan aldıysan hala shout outa katılabilirsin. Promosyon olanlardansa (oyunlar) sadece birine başvurabilirsin...
-
N11'de yorum linkini koyduğumda bu URL daha önce kullanılmış yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Bir de gizli üye olarak yapmışım kabul ederler mi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
msi hesabımı kilitlemiş
adamlar 200 lira ve oyunun üzerine kondu
-
Bir VPN mağduru daha :)
-
hocam hesabı açtıramıyormuyuz tekrar çözümü var mı
-
Shout Out
2021'de devam ediyor mu?
-
Shoutout kaydı kapanmış sanırım şu anda.
-
steam kodları mail ile mi geliyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ISherpasteam kodları mail ile mi geliyor?
Çoğu kişi kullanıcı ekranından almış. Ama benim maile geldi... (yahoo mail)
-
quote:
Orijinalden alıntı: **cyborg**
N11'de yorum linkini koyduğumda bu URL daha önce kullanılmış yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Bir de gizli üye olarak yapmışım kabul ederler mi :)gizli üyeyi kabul etmeyebilirler .
-
quote:
Orijinalden alıntı: **cyborg**
Bir de gizli üye olarak yapmışım kabul ederler mi :)neden daha önce kullanılmış diyor ? gizli üye olarak nasıl bilecekler kime ait olduğunu yorumun ? adınız soyadınız yazması gerekli. link atın bizde anlıyoruz bi bakalım sorun neymiş.
-
Merhaba. Daha önce Valhalla'ya kayıt yaptığım için ürünü bir daha kayıt yapamıyorum. shotout yazısının iki altında incelemem yazıyor. Oradan anakartla ilgili incelememi göndersem olur mu? Siz böyle mi yaptınız?
-
Shoutout sayfası açıldı. Ama ben başvuramıyorum galiba. Z490 gaming edge anakart almıştım. Burda ödül olarak steam 2x100 tl diye birşey yok. Kampanyada bir değişiklik mi oldu yoksa hep böylemiydi?
-
Konu başındaki direk linkten girmeyi denediniz mi? -
Düzeldi açılıyor ama benim anakart desteklenmiyor galiba. Dün göstermiyordu. Bugün bir sorun yok. Bu anakartla basvuran biri var mı onu merak ediyorum.
-
Kampanya için anakartı eklemek istediğimde böyle yazıyor.
"your already registered product"
Assasins creed için başvurdum ama shoutout için başvurmamıştım.
Edit: sanırım benim z490 gaming plus shout out kampanyası için geçerli değilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 5 Ocak 2021; 14:25:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X