Barkod kısmını çekip yüklemezsen birşey alabileceğini sanmıyorum hocam. |
MSI Shout Out Kampanyası! (11. sayfa)
-
-
sadece assasin creed icin istiyor o kodu ama cekme ihtimalim yok pcyi kapama ihtimalim de yok :) ondan vazgectim de su steam ile para iadesi niye gelmiyor anlamadim gitti
-
Shoutout ve ac aldım ama black friday iadesini bekliyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shade of DeathShoutout ve ac aldım ama black friday iadesini bekliyoruz
Shout out icin ne zaman başvurmuştunuz ?
-
Hocam tarih olarak hatırlamıyorum ama çok kısa bir sürede geldi 5-6 gün gibi. Ticket açmıştım o etkili olmuş olabilir. Elimizde kod yok satın alınca yollayacağız dedi msi yetkilisi ertesi gün de geldi galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shade of Death
Hocam tarih olarak hatırlamıyorum ama çok kısa bir sürede geldi 5-6 gün gibi. Ticket açmıştım o etkili olmuş olabilir. Elimizde kod yok satın alınca yollayacağız dedi msi yetkilisi ertesi gün de geldi galiba.Benim de 1 haftayı buldu ya da geçti, Shoutout bölümünde en altta Ürün Kaydı kısmında gözüküyor başvurum ama incelemelerim bölümünde yok. Sizin de böyle miydi acaba?
-
Evet öyleydi. -
Ya bu MSI şey değil miydi, RTX 3000 serisi kartları msrp fiyatlarının üstünde karaborsada satmaya çalışan firma…? -
Benim msi ile anım şudur.
k6n delta anakartım vardı, iki yılda bozuldu.
gtx 580 vardı 2 yıl garanti dolmadan bozuldu.
twin frzr ikinci el aldım, 1 yılda bozuldu.
msi bigbang anakart vardı x58 amiral anakartı diye yapmışlar
990x işlemciyi hakkıyla overclock edemedi, ayarları güzel değil, ram seçti ve slotlar erken aşındı.
msi çok süper marka, onun ben ta ellerinden öpüyorum..
-
Oyuncu ekipmanı almıştım. MSI ürünlerini maalesef tavsiye edemiyorum. Bu kaliteden dolayı değil yetkili servis servispoint ve distribütör Penta bilgisayardan memnun olmamam ile alakalı. siz bir ürünü servise gönderdiğinizde ürünü değişim veya iade adı altında el koyuyorlar.
el koyduklarında satın aldığınız yeri bulamazsanız veya bulsanız dahi adamlar ilgilenmezler ise ortada kalıyorsunuz. Örnek satın aldığın yeri bulamadın kapandı gitti. ulaşıyorsun servise veya pentabilgisayara söyledikleri git aldığın yer ile görüş. arkadaş zaten adamı bulamadığım veya muhatap bulamadığım için sana geliyorum zaten neden beni ortada bırakıyorsun.
servise diyorsun ki malımı tekrar ver el koyma bak alamıyorum. ben belge verdim diye kıytırık bir cevap veriyor işin içinden çıkıyor. neymiş ben kanunen alabilirmişim. arkadaşım ben bununla uğraşmak istemiyorum ki davayla icrayla uğraşacak bir zamanım, param, bilgim yok
kısacası ben perişan oldum sırf satış sonrası problemleri için tavsiye edemeyeceğim.
kanunen hakkın var ama amale gibi git uğraş öyle al diyorlar. dert sahibi olunur.
-
9 Aralıkta kampanyaya başvurdum, bugün 19 aralık ve halen steam cüzdan kodlarım gelmedi. Bir kampanya yapacaksanız düzgün yapın bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: themir19059 Aralıkta kampanyaya başvurdum, bugün 19 aralık ve halen steam cüzdan kodlarım gelmedi. Bir kampanya yapacaksanız düzgün yapın bence.
Ben 4 aralikta basvurdum hala bekliyorum. Ticket acmistim 14 is gunu yazmisti. Bakalim. Bence kodlari bitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: recep054gsBen 4 aralikta basvurdum hala bekliyorum. Ticket acmistim 14 is gunu yazmisti. Bakalim. Bence kodlari bitti
Alıntıları GösterSteam Türkiye'ye Steam kod vermiyormuş şimdi yurtdışından alıp dağıtacaklar. Sabredin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: recep054gsBen 4 aralikta basvurdum hala bekliyorum. Ticket acmistim 14 is gunu yazmisti. Bakalim. Bence kodlari bitti
Alıntıları Göster7 ya da 8 Aralıkta başvurmuştum steam için , Bugün steam kodlarım geldi (2*100TL şeklinde)
Bugün yarın sizinkilerde gelir.
-
Ben de 14 aralıkta yorumumu ekledim, bugün steam kodları geldi. -
Ben de 9 Aralık'ta başvurmuştum, bugün geldi. AC Valhalla kodu ise hala yok.
-
Benim kodlar da geldi. Neyse en azından kodları aldık. :D
-
Merhaba. Evet benim kodlarda bugun geldi. Adamlarin eline kod geldikce yolluyorlar belli ki -
Son kullanma tarihi:
2020-07-15 11:00:00 ~ 2020-12-31 11:00:00
Steam kodu geldi bana 100+100 şeklinde ama Bu ne anlama geliyor. Oyun satın almak için son tarih varmı bu yüklenen 200tl nin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X