Şimdi Ara

MSI Shout Out Kampanyası! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
30.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hesabına yüklemen için son tarih, yükledikten sonra istediğin zaman harca
  • Oyun ve steam cüzdan kodu hediyelerini zaten almıştım. Bugün itibariyle de geri ödemeyi de almış bulunuyorum. Darısı bekleyenlerin başına. Asus ekran kartını, MSI'dan neredeyse 1 ay önce aldım hala iade yapacak. MSI'a helal olsun daha kısa sürede daha fazla hediyeyi teslim etti. Asus pazarlama konusunda sınıfta kaldı.

• İki gün önce bana da yatmış geri ödeme. Ac Valhalla, steam kodu ve geri ödemeyle birlikte tüm kampanyalardan yararlanmış oldum. Teşekkürler msi.
  • Shotout sorunları için msi ile nereden iletişime geçebiliyoruz. Mail kısmına hangi menüden ulaşılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar büyük uğraş sonucu steam kodu aldım ama şuan gelen kod steam yazdığımda hatalı diyor...30 karakterli bir kod yollandı acaba sizlere de mi öyle gelmişti ?

Vpn Kullandığım için hesabımı banlamışlardı kullandığım hotmail hesabı ile iletişime geçerek kodu alabildim ama aktif edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: şopcu

arkadaşlar büyük uğraş sonucu steam kodu aldım ama şuan gelen kod steam yazdığımda hatalı diyor...30 karakterli bir kod yollandı acaba sizlere de mi öyle gelmişti ?

Vpn Kullandığım için hesabımı banlamışlardı kullandığım hotmail hesabı ile iletişime geçerek kodu alabildim ama aktif edemiyorum

15 karakterli hocam , steam kodları

2 ayrı kod geliyor 100tl +100tl şeklinde

• Evet arkadaşlar para iadeleri yatırılmaya başlanmış..Bugun aldıgım 2 ürün için geri odeme geldi , tek bir ürün için beklemedeyim..Banka hesaplarınızı kontrol edin..

• Kampanyaya halen katılabiliyor muyuz, kodlar bitti mi yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam kod geldikten 2-3 saat sonra aktif edildi kodlar
  • Steam cüzdan kodunu satmak isteyen olursa bana özelden msj atabilir.

• Hem Steam kodları hem de cashback geldi. Steam kodları 15 günde geldi cashback ise 40 gün sonra yattı (bilgilerimi eksik girmişim mail ile uyarı gönderdiler duzelttikten 10 gün sonra ortalama). Uzun sürdü ama tüketici dostu olması sebebiyle MSI a olan saygım arttı resmen.
  • 4 aralıkta basvurdum para iadesi için halen işlem devam ediyor yazıyor. bakalım ne zaman gelecek. oyun kodu ve steam kodunu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbacktoback -- 28 Aralık 2020; 3:15:34 >
  • Shoutout kampanyasına katıldım hatta reviewim approved my review kısmındaki fakat 14 iş gününü aşmasına rağmen 200 tllik wallet kodu hala gelmedi

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

kod kaç gün sonra geldi? 14 iş gününü aşmasına rağmen elime gelmedi şu an shoutout kısmında ürünümün yanında link yazıyor sadece basıyorum ve benim yolladığı mreview'a aktarıyor

• Balader B kullanıcısına yanıt

30 kasımda ürünü aldım, 1 aralıkta ac koduna başvurdum 1 hafta sonra geldi. 2 aralıkta steam için yorum yazdım, 26 aralıkta 2x100 steam kodları geldi. steam kodu temininde sorun varmış sanırım. satın aldıkça gönderiyorlar diyorlardı üst sayfalarda

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum epey bekleyeceğiz anlaşılan
  • Balader B kullanıcısına yanıt

asus gibi değil en azından. biraz geç de olsa alırsınız kodları ve iadeyi. belirttikleri süre dolunca desteğe mail atarsınız

• msi460m pro anakart almıştım, bu kampanyalara dahil mi?

• arkadaşlar aynı ürün ile hem shotout hemde valhalla a başvurabiliyormuyuz ?

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Evet, 2'şer kez aldım ben. Firma ve fatura tarihlerin uygunsa yılbaşından önce başvurularını yapmalısın.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.