Şimdi Ara

MSI Shout Out Kampanyası! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
30.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lecnotr

shout out sayfasında yazanları dikkatlice adım adım yaptım, 1 gün incelendi (iş günleri içinde) ertesi gün ürünümü kayıt ederken faturamı koymamıştım onun uyarısını verdi, lütfen faturanızı yükleyin diye, faturayı istenilen özelliklerde yükledim. Gün içinde steam cüzdan gönderdiler. Site biraz karışık gelebilir. Tek tek sayfaları gezin doldurabildiğiniz yerleri doldurun. Anket, yorum vb. bir kaç bölüm var.

Eyvallah üstad 100 + 100 şeklinde iki kod vermiş gözüküyor.

Sormak istediğim şu, bu kodları kullanmayacağım, direk işlem yapmadan satabilirim değil mi ? Kuponları Redeem yapmadan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Eyvallah üstad 100 + 100 şeklinde iki kod vermiş gözüküyor.

Sormak istediğim şu, bu kodları kullanmayacağım, direk işlem yapmadan satabilirim değil mi ? Kuponları Redeem yapmadan ?

Alıntıları Göster

internette ilanlar var satanları görmüştüm, sana özel bi kod olmadığı için satabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lecnotr

internette ilanlar var satanları görmüştüm, sana özel bi kod olmadığı için satabilirsin.

Alıntıları Göster

Teşekkürler.

Şaka maka B550 Gaming anakart baya baya ucuzu geldi. 1164tl idi n11 de kuponla beraber, 266 geri ödeme 200 steam birde 269tl lik Valhalla oyununu düşünürsek, MSI maliyetine bile vermiş olabilir  

• shoutout ile alakalı kampanya tarihi gözükmüyor sizce cashback süresini bekleyip mi başvuru yapmalıyız yoksa şimdiden valhalla ve steam cüzdanı başvurusu yapalım mı?

• quote:

Teşekkürler.

Şaka maka B550 Gaming anakart baya baya ucuzu geldi. 1164tl idi n11 de kuponla beraber, 266 geri ödeme 200 steam birde 269tl lik Valhalla oyununu düşünürsek, MSI maliyetine bile vermiş olabilir  

Alıntıları Göster

Evet, geçen birisi kredi kartı bonuslarıyla beraber 375 e getirdim demişti.

• Hem steam hem valhallayı vermeyebilirler belki.

Bana da 200tl kod yollamışlar, steam kullanmadığım için forumda 160 tl'ye sattım.

266 TL geri ödemeyi bekliyorum şimdi.

• quote:

Teşekkürler.

Alıntıları Göster

müthiş fırsat oldu gerçekten

ANAKART FİYATI (MSI B550 GAMİNG PLUS)1275TL----n11 KUPONLA 1164TL(111TL)-----BONUSLA 934TL(100+80+50TL)----STEAM KUPUNUYLA 734TL(200TL)----ASSASSİN'S CREED VALHALLA OYUN FİYATI İLE 465TL(269TL)-----İADE KAMPANYASIYLA 199TL(266TL) YE GELMİŞ OLACAK.

Valhalla nın kodunu kullandım. Epicden cyberpunk 2077 almıştım onu iptal edip steam den 200tl yi kullanarak aldım.

herhalde yılın en sıcak fırsatı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 18 Kasım 2020; 15:45:50 >

• goku2 kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler.

steam cüzdan kodunu bugün gönderdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 550 kart almıstım, valhalla oyun nasıl alınıyor?

• Optix g241 için bişey yok mu

• Vatan'a yorum yaptık 5 saatir yayınlanmasını bekliyoruz ne kadar sürüyor bu?

• J.sins kullanıcısına yanıt

Yıllardır Asus kullanıyorum, mecburen Gigabyte bir ürün aldım, çok kaliteli gerçekten. Adamlar reklamı beceremiyor.

• Msı forum yetkilisine yaklaşık 8-9 ay belki de 1 seneye yakın tarih önce mesaj atmıştım bu konuyla ilgili hala bakmamış   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar.K -- 20 Kasım 2020; 22:53:19 >
  • 2 tane 100 şeklinde kod göndermişler kodların birisi daha önce kullanılmış diye hata veriyor  

Desteğe ticket açtım bakalım ne diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

2 tane 100 şeklinde kod göndermişler kodların birisi daha önce kullanılmış diye hata veriyor  

Ben de aynı durumdayım, ticket açtım. Ekran görüntülerini de gönderdim ne olur ne olmaz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

2 tane 100 şeklinde kod göndermişler kodların birisi daha önce kullanılmış diye hata veriyor  

Ben de aynı durumdayım hocam az önce bir arkadaşa sattım. İkincisi olmuş ancak birincisi için hata vermiş.

• Kampanyaya kayıldım. Fatura eksik dediler. Güncelledim. Daha bir gelişme yok. Msi steam kodlarını nereden veriyor mail üzerinden mi gönderiyor yoksa siteden mi alıyoruz? Orayı mı takip etmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Kampanyaya kayıldım. Fatura eksik dediler. Güncelledim. Daha bir gelişme yok. Msi steam kodlarını nereden veriyor mail üzerinden mi gönderiyor yoksa siteden mi alıyoruz? Orayı mı takip etmeliyim?

Önce mail atıyorlar sonra sitede de gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.