Bildirim
MSI Spotlight : Besiktas E-sports Club
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
wut?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanalin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlarda Bronzillerde varda , genelde iyi yorumlar sanki 1 maç bile alırlarsa çok iyi olur. -
Wildcardda bu turnuvayı alamazlar dedim aldılar şimdi de msiyi alamazlar diyim
"Brought to you buy HTC Phone. " böyle bir yorum gelmiş esprisi nedir anlayamadım tam ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Castles.
"Brought to you buy HTC Phone. " böyle bir yorum gelmiş esprisi nedir anlayamadım tam ?
TeamLiquid takımının sponsoru olmuştu htc. Bir röportajda telefonu çalınca HTC telefonum çalıyor demişti. Herhalde bjk'nin final maçında telefonun ceplerinde olmasına gönderme yapmışlar.
-
Yani theokoloesin röportajında inseksin tekmesini yiyip tecrübe kazanacağım yazmış da
Insec oynamıyor diye biliyorum ne alaka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalDamage -- 7 Mayıs 2015; 11:18:55 >
şu yorumlara bakya daha takımın kendine güveni yokki taraftarlardan güven beklesinler millete kızıyodum 0 çekip gelicez diyenlerede haklılarmış insan az kendine güven duyar bi ciddi ropörtaj verir şuraya bak şaklaban olmuşlar insec yiyip gelicem diyo mami işe bak neyse ben tsm i tutucam -
quote:
Orijinalden alıntı: isolmaz
Yani theokoloesin röportajında inseksin tekmesini yiyip tecrübe kazanacağım yazmış da
Insec oynamıyor diye biliyorum ne alaka
aynen insec royalclubta çinde değilmi ? adamın daha turnuvada kim var hangi jungle var ondan haberi yok çok iyi analiz etmişler rakipleri -
Msi 1.edward Gaming olabilir
royal clubda mı msi a gidiyor la? -
adam daha rakipleri bilmuyo ne bicim analiz ediyon
aynen star horn royal club msi gitmiyor ki, insec in tekmesinin tadına nasıl bakıcak gurt kardeşimiz -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
royal clubda mı msi a gidiyor la?
Adamlar çini sonuncu sirada bitirdilerdi ..nereye katılıyor msi'ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 7 Mayıs 2015; 14:21:37 >
Bol reklamlı röportaj inşallah twitchde yayınlamazlarda rezil olmayız
kimse görmeden insec li yeri silin çabuk lan çabuk -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypertius
Wildcardda bu turnuvayı alamazlar dedim aldılar şimdi de msiyi alamazlar diyim
Baya büyük oynuyon yalnız bu sefer aman dikkat et -
Ne boş yapmışsın be Theokoles
Benzer içerikler
- muhteşem twisted fate değeri
- troll duo isimleri
- lol troll nickler
- otp ne demek
- lol ayak bilmece
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X