Şimdi Ara

MSI TWIN FROZR II O.C.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar geçtiğimiz perşembe günü 2 adet MSI TWIN FROZR II R6950 aldım ve CF yaptım O.C konusunda biraz sorunlar yaşadım bu konu hakkında bilgisi olanlardan yada kullananlardan öneri ve bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum bildiğiniz üzere MSI AFTERBURNER programını kullanarak O.C. yapılıyor program üzerinde 3 tane ayrı ayar var (CORE VOLTAJ , CORE CLOCK , MEMORY CLOCK) bunlardan hangilerini ne şekilde yükseltmem gerekiyor, hepsini aynı orandamı yükseltecem ki aynı oranda olmuyor zaten yoksa CF olduğu içinmi O.C. konusunda tam verim alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodmanrodman -- 6 Haziran 2011; 14:34:42 >

• hayırlı olsun üstad güle güle kullanın, kaça aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodmanrodman

selam,
    Arkadaşlar geçtiğimiz perşembe günü 2 adet MSI TWIN FROZR II R6950 aldım ve CF yaptım O.C konusunda biraz sorunlar yaşadım bu konu hakkında bilgisi olanlardan yada kullananlardan öneri ve bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum bildiğiniz üzere MSI AFTERBURNER programını kullanarak O.C. yapılıyor program üzerinde 3 tane ayrı ayar var (CORE VOLTAJ , CORE CLOCK , MEMORY CLOCK) bunlardan hangilerini ne şekilde yükseltmem gerekiyor, hepsini aynı orandamı yükseltecem ki aynı oranda olmuyor zaten yoksa CF olduğu içinmi O.C. konusunda tam verim alamıyorum

Aynı İşlemciye oc yapıyor gibi düşün,core clock gpu nun hızı - mem clock ram hızı - core voltaj gpu voltajı

ilk önce gpu voltajını (core voltaj) arttırmadan 800mhz. olan hızı 850 mhz.olarak ayarlayıp test et eğer testi geçiyorsa 20mhz.arttırıp tekrar test et,testin takıldığı mhz. ekran kartının voltaj vermeden çalıştığı mhz.olacak. daha fazlası diyorsan core voltajı %10 oranında arttırıp max mhz i deneyebilirsin.Memory clock ise aynı core clock gibi arttırarak tıkandığı noktayı bulabilirsin ama ilk önce gpu hızını defaulta alıp dene sonrasında ramlerin stabil hızıyla gpu stabil hızını birlikte ayarlayıp test edersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 13 Temmuz 2011; 19:52:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi frozr L
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.